Itt miért gúnyolódnak a szegényeken, azon aki teljesen normális kérdez arról hogy hogyan lehet szerintük megélni x forintból?
Teljesen normális kérdést tettem fel tegnap, erre ömlött a hülyeség hogy miért nem ötször annyit keresel, meg bolhapiacon kincsek vannak csak nem találom, csencselj használt áruval és így tovább.
Holott a kérdés egyszerű volt, ötletekre voltam kíváncsi hogy ennyi pénzből hogy lehet megélni, nyilván olyanoktól akik hasonló pénzből élnek.
Mit nem lehet azon megérteni hogy jut rám egy rezsi hányad ami nagyjából fix, van egy jövedelem és egy összeg amit be kell osztani. Most ez van. Holnap lehet már jobb lesz, de ma még ez van. Ma nincs programozó meló, osztrák munka, semmi.
Havi 75 ezer forintról volt szó, amiből meg kéne élni a lakhatás kifizetése után. Ami rezsit jelent esetünkben.
S erre 50 válaszból született vagy 2-3 normális, a többi azt fejtegette hogy életképtelen vagyok, meg hogy a piacokon vegyek fillérekért aranyat érő dolgokat meg hasonlókat. Meg csencseljek használt áruval.
Igen, én is rájöttem hogy a jobban keresés egy megoldás, csakhogy jelenleg így keresek itt és ez van. Csencselésre nem lehet alapozni, meg használat áruval való seftelére.
Érdekes módon azt senki nem írta le hogy vért is adhatnál, plazmát, annak legalább van kézzel fogható haszna biztosan, kár hogy én pont nem adhatok.
Holott csak arra voltam kíváncsi hogy ennyi pénzt hogy osztanak ők be, vagy osztanának be.
Tehát round 2.0. Havi 75 ezerből kell megélni, ennyiből kell élelmiszert venni a háztartásba, meg holmikat amik kellenek.
S nem hiszem el hogy olyan gazdag ez az ország hogy csak rám jut ilyen kevés egy főre jutó jövedelem a rezsi után.
Úgyhogy nyilván meg lehet belőle élni, a kérdés hogy mikről kell lemondani, miket egyen az ember és így tovább.
S nem arra vagyok kíváncsi hogy legyél informatikus, meg seftes. Köszönöm.
Mi az hogy minőségi éhezés? Itt mindenki ilyen újgazdag?
Amúgy meg írt már olyan ember is aki ennyiből él, vagy hasonló összegből.
DE nagyon irritáló ahogy a módosabbak gúnyolódnak meg adják az életvezetési tanácsokat.
Igen, tudom hogy jobban kéne keresni, de MOST ez van.
Meg kiderült hogy undorító is vagyok meg igénytelen hogy nem járok kozmetikushoz meg stb.
"Elegendő az, hogyha mi járunk bolhapiacokra, s a fizetésünk dupláját keressük meg azzal, hogy észrevesszük azokat a dolgokat, amik miatt te itt hisztizel."
Áruld már el hol vannak ezek, amikkel a fizetésed dupláját keresed meg, sőt, ha ennyire bankrobbantás hogyhogy még dolgozol munkahelyen is?
Mikor mondasz fel ha a bolhapiacon dupla annyit össze szedsz? Totál felesleges akkor bejárni melózni. Piacozni egész nap jobban megérné.
Hol vannak ezek a kincseket rejtő piacok?
Kérdező, a kérdésedre, hogy aki 75000-ből megélt az hogy csinálta a válaszom:
-volt olyan, hogy a szüleimnél laktam, és ők segítettek
-volt olyan, hogy a megtakarításaimat éltem fel
Ezek opciók arra, hogy lehet megélni ekkora jövedelemmel, továbbá a 47-es hsz-ben írtam tippeket.
"Mi az hogy minőségi éhezés?"
Azt, hogy mennyiség tekintetében rendben van a kaja, csak nem jó minőségű. Azaz pl. nem csirkemellet eszel, hanem farhátat, mert csak arra van pénz, nem szalámit, hanem párizsit és hasonlók.
Jó minőségű, egészséges étkezést 75 ezerből nem lehet kihozni.
Egyébként mindenkinek azzal van a baja az esetedben, hogy olyan vehemenciával hangoztatod, hogy MOST ilyen a helyzeted, hogy egyből lejön, hogy eszed ágában sincs változtatni a helyzeten.
De, szeretnék rajta változtatni, csak most ez van és kész.
Beszélhetünk arról is hogy 250 ezerből hogyan lehet megélni ha LESZ jobb munkám, de minek?
Mert az egyelőre nincs. S nem az a kérdés hogyan lehet, hanem hogy ebből mit lehet kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!