Normális hogy ennyi pénze van?
Van egy 14 éves fiu ismerősöm.
Van 1 millió forintja. Nem kap zsebpénzt hanem ezért megdolgozott.
Nincs rá rossz hatással hogy ennyi pénze van?
Ha a testét árulja, arra vannak Btk paragrafusok.
Ha füvet nyír és havat lapátol a szomszédoknál, az megint más.
Bírom ezeket a félinfós kérdéseket.
14 évesen nekem 800 ezer forint körüli megtakarításom volt (még 2010-ben) ezt 18 éves koromra felfejlesztettem 5 millióra, szülői segítséggel pedig vettem lakást 8 millióért Budapesten még abban az évben. Így egyetemistaként se albérletre se koleszra nem kellett költeni, valamint 2 éve adtam el 36 millióért és vettem 2 szoba + erkélyest 42 millióért amit felpofoztam, most ér 50 milliót kb.
Szóval igen, nagyon rossz hatással volt rám, hogy már fiatalon is rendelkeztem megtakarítással, bárcsak ne tettem volna és 30 évesen azon siránkozhatnék, hogy a fizetésem egy jelentős részét megemésztik az albérleti díjak :(
"Szóval igen, nagyon rossz hatással volt rám, hogy már fiatalon is rendelkeztem megtakarítással, bárcsak ne tettem volna és 30 évesen azon siránkozhatnék, hogy a fizetésem egy jelentős részét megemésztik az albérleti díjak :("
Ha más nem azért rossz hatással volt rád, hogy anyu apu tele nyomta a zsebed pénzel, hogy tudtál 18 évesen lakást venni, és ilyen arrogáns szociálisan teljesen érzéketlen p*cs lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!