Azoknak a nőknek,akiket nem érdekli hogy van e pénze a férfinak,csak legyen normális,könnyű megfelelni ma Magyarországon?
A férfinak legyen egzisztenciája, munkahelye, tartsa el önmagát.
Ez a minimum.
Lehet én vagyok hülye, de azt remélni hogy a másiknak olyan alacsonyak az igényei, hogy már-már a föld alatt vannak nem egy fantasztikus stratégia, amikor egy életreszóló társat keresel.
Én még olyan baráti kapcsolatot sem akarnék, ahol a másiknak egyáltalán nem lenne fontos hogy ki vagyok, vagy mit akarok, csak annyi, hogy létezzek, és ne legyen túl elviselhetetlen körülöttem lenni.
Amúgy nem ego-gyilkos ez a hozzáállás? Hogy a nőnek csak annyi kritériumának szabad lennie, hogy a férfi lehetőleg ne legyen egy elviselhetetlen, szar ember?
Ez alapján a kérdés alapján sztem neked annyira padlón van jelenleg az életed, hogy nem kell, hogy még egy nőt is bele akarj rángatni.
Találd meg, hogy mitől lenne élhetőbb az életed, az ismerkedés pedig jöhet utána. Amint kilábalsz a gödörből, még te sem fogod érteni, hogy miért vetted magadra, hogy a nőknek "normális férfi" kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!