Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azoknak a nőknek,akiket nem...

Azoknak a nőknek,akiket nem érdekli hogy van e pénze a férfinak,csak legyen normális,könnyű megfelelni ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Vannak nők,akik azt mondják,nem érdekli mennyit keres a férfi,mennyi pénze van,legyen normális.Az,hogy azt mondja,nem érdekli hogy a férfi szegény,rendben van.De még mindig ott van az is,hogy normálisnak kell lenni.És ha valaki nem tud megfelelni annak sem,hogy normális legyen,mert mondjuk megviselte az élet?Megviselte az állandó mókuskerék,az állandó szegénység,az állandó magány?Ki vagyunk segítve azzal,ha egy nő azt mondja,nem érdekli a pénzünk,csak legyünk normálisak?

2020. dec. 21. 02:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

29-es válaszolónak

6-os vagyok. Köszönöm, hogy leírtad számodra mi a normális, tisztában vagyok a saját értékrendemen belül azzal hogy nekem is mi a normális, de én arra lettem volna kíváncsi, hogy a kérdező mit ért normális alatt.

2020. dec. 21. 10:18
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: számomra nem derült ki: te mit tekintesz "normálisnak".

A másik pedig: magányosan is meg kell tanulnod (illetve érdemes megtanulnod) boldognak lenni, hogy ha lesz párkapcsolatod, ne zúdulj rá a másikra, mert a rátelepedés a másikra is lehet káros.

2020. dec. 22. 12:47
 33/34 anonim ***** válasza:

Üdv!

Szegény és magányos férfi is lehet normális, az anyagi helyzet és a mentális képesség nem nagyon függ össze.

Saját magadnak felelj meg, ne másnak.

Boldog karácsonyt!

2020. dec. 24. 12:01
 34/34 anonim ***** válasza:
55%

engem az se zavar, ha a páromat el kell tartani, meg minden, tök jó, csak legyen rá kereset, viszont ne legyen férfi. ladies only gentlemen forbidden

21/L

2021. jan. 4. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!