Azoknak a nőknek,akiket nem érdekli hogy van e pénze a férfinak,csak legyen normális,könnyű megfelelni ma Magyarországon?
29-es válaszolónak
6-os vagyok. Köszönöm, hogy leírtad számodra mi a normális, tisztában vagyok a saját értékrendemen belül azzal hogy nekem is mi a normális, de én arra lettem volna kíváncsi, hogy a kérdező mit ért normális alatt.
Kérdező: számomra nem derült ki: te mit tekintesz "normálisnak".
A másik pedig: magányosan is meg kell tanulnod (illetve érdemes megtanulnod) boldognak lenni, hogy ha lesz párkapcsolatod, ne zúdulj rá a másikra, mert a rátelepedés a másikra is lehet káros.
Üdv!
Szegény és magányos férfi is lehet normális, az anyagi helyzet és a mentális képesség nem nagyon függ össze.
Saját magadnak felelj meg, ne másnak.
Boldog karácsonyt!
engem az se zavar, ha a páromat el kell tartani, meg minden, tök jó, csak legyen rá kereset, viszont ne legyen férfi. ladies only gentlemen forbidden
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!