Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Normális hogy ennyi pénze van?

Normális hogy ennyi pénze van?

Figyelt kérdés

Van egy 14 éves fiu ismerősöm.

Van 1 millió forintja. Nem kap zsebpénzt hanem ezért megdolgozott.

Nincs rá rossz hatással hogy ennyi pénze van?

jún. 18. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Én pont 2014-ben vettem lakást, 30 m2-es garzont 2003-ban épült 4 emeletes társasházban a XVII.-ik kerületben, 9 millióért, szóval nem elképzelhetetlen, kedves utolsó hozzászóló
jún. 18. 13:58
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
10 14-ben simán volt kis lakás ennyiért. Mi 16-ban vettünk Budapest kertvárosban 320 nm-es tűrhető állapotú kertes házat 36m-ert!
jún. 18. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem olyan sok pénz az, nekem 7 éves a gyerek, és havi 10 ezret rakok neki babakötvénybe, és már az is 1 millió körül jár a kamatokkal.

Aki 14 évesen megdolgozott érte, aztán nem elszórta, hanem gyűjtögeti, valószínűleg jól fogja kezelni a pénzt egész életében.

jún. 18. 14:18
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

"Nem kap zsebpénzt hanem ezért megdolgozott."

De kapott szállást és ételt, meg minden mást, hogy legyen ideje dolgozni, és legyen lehetősége félrerakni.

jún. 18. 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

14

Ez azért elég alap a 21 században, hogy a gyerek 18 éves koráig ellátást kap otthon, akkor is ha dolgozik..,

Sosem küldenem el a gyerekem (18 alatt) dolgozni csak ha ő akar és sosem fogadnék el tőle pénzt lakhatasert...

jún. 18. 16:49
 16/19 anonim ***** válasza:
25%

"ezért megdolgozott"

Hogy? 14 éves, vagyis legálisan nem dolgozhat.

jún. 18. 18:09
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

Én a 90-es évek végén kis kocka gyerekként az általános iskolás szintű angolságommal spammeltem weboldallal és e-mail címmel rendelkező szállodákat, hogy vegyenek tőlem digitális grafikákat dekorációnak. És 100-ból 1-szer vettek is. Apám bankszámlájára utaltak.

Ennek a mai megfelelői a Counter-Strike skinek és hasonló videojáték kiegészítők, amiből egy 12 éves gyerek is milliókat kereshet.

jún. 18. 21:11
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

#15: Természetesen alap. A lényeg, hogy "könnyű" úgy 14 évesen dolgozgatni és megtakarítani suli mellett, ha amúgy a szülőknek adott a lehetősége és a hajlandósága, hogy a gyereket minden más téren olyan szinten támogassák, hogy legyen ideje pénzt keresni és azt ne is kelljen elköltenie ebben a korban.

jún. 19. 07:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezt meg ne tudja a KSH, mert lehozzak hirekbe, hogy egy atlag magyar 14 evesnek 500k megtakaritasa van :D
jún. 20. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!