Normális hogy ennyi pénze van?
Van egy 14 éves fiu ismerősöm.
Van 1 millió forintja. Nem kap zsebpénzt hanem ezért megdolgozott.
Nincs rá rossz hatással hogy ennyi pénze van?
Nem olyan sok pénz az, nekem 7 éves a gyerek, és havi 10 ezret rakok neki babakötvénybe, és már az is 1 millió körül jár a kamatokkal.
Aki 14 évesen megdolgozott érte, aztán nem elszórta, hanem gyűjtögeti, valószínűleg jól fogja kezelni a pénzt egész életében.
"Nem kap zsebpénzt hanem ezért megdolgozott."
De kapott szállást és ételt, meg minden mást, hogy legyen ideje dolgozni, és legyen lehetősége félrerakni.
14
Ez azért elég alap a 21 században, hogy a gyerek 18 éves koráig ellátást kap otthon, akkor is ha dolgozik..,
Sosem küldenem el a gyerekem (18 alatt) dolgozni csak ha ő akar és sosem fogadnék el tőle pénzt lakhatasert...
"ezért megdolgozott"
Hogy? 14 éves, vagyis legálisan nem dolgozhat.
Én a 90-es évek végén kis kocka gyerekként az általános iskolás szintű angolságommal spammeltem weboldallal és e-mail címmel rendelkező szállodákat, hogy vegyenek tőlem digitális grafikákat dekorációnak. És 100-ból 1-szer vettek is. Apám bankszámlájára utaltak.
Ennek a mai megfelelői a Counter-Strike skinek és hasonló videojáték kiegészítők, amiből egy 12 éves gyerek is milliókat kereshet.
#15: Természetesen alap. A lényeg, hogy "könnyű" úgy 14 évesen dolgozgatni és megtakarítani suli mellett, ha amúgy a szülőknek adott a lehetősége és a hajlandósága, hogy a gyereket minden más téren olyan szinten támogassák, hogy legyen ideje pénzt keresni és azt ne is kelljen elköltenie ebben a korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!