Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális,hogy az ország másik...

Normális,hogy az ország másik végéből bejelölt egy 40+ os hölgy Facebookon párszor ramirt elmesélte az életet.Rámirt hogy elfogyott pénze nem e tudnék neki kölcsön adni.Miért kell ennyire hülyének nézni egymást?

Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy 20-ból egyszer bejön neki, sok jószívű, de buta ember van.
2023. márc. 19. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Le kell tiltani.
2023. márc. 19. 13:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Rögtön letiltottam
2023. márc. 19. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
sétálj el gy metró aluljárójába, állj meg ott tíz percig, és nézd meg mennyi retardált ad pénzt a kéregető csöveseknek... az emberek többsége sajnos hlye, ezekre utaznak. ctrl+c, ctrl+v, elküldi párszáz embernek hetente és jól él belőle.
2023. márc. 19. 13:22
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
A csalók trógerek aktívak . Anno skypera messengerre érkeztek üzenetek balkánról elvileg csajoktól megkeresések hogy látogatóba érkeznek Magyarora stb , beszélgessünk . Az a vége hogy küld meztelen képet magaráról pénzért utalással vagy útiköltségre amit megad . Egy koros nőismerősre face #ausztrál dr# ráírt, olajat kutatnak de most unatkozik ráér , akad a meló. 5 beszélgetésnél ràkérdezett tud e utalni pár 1000 eurót mert a fúrófej ganaj lett most erre gyűjtenek .... Ezek csoportok es bepróbálkozók, szervezetten zajlik ,de lehet kezdő szélhámos szerte a vilàgban . Komolyabb embereket is megcsapoltak , szerelemben reménykednek na itt az utolsólehetőség vagy betegek nevében kéregetnek.
2023. márc. 19. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért írt rád föleg többszor,hogy probálkozzon. Kis beszélgetéssel máris nem annyira idegen. Aztán ezért meri írni,hogy küldj pénzt. Gondold ha csak néhányszor bejön ez neki. Milyen jó pénz kereseti lehetőség. Biztos van aki küld neki pénzt. Az ilyenek nagyon megnyerőek.
2023. márc. 19. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
37%
A legális csalás is megszokott aranykorát éli , évek óta a bitcoin egyéb kripto (halott kripta ) stex átverés , pedig 2. eve zuhan a pár ügyeskedőt leszámítva mindegyik rácseszett .Az nem tűnik fel hogy erőltetve fanatizálva pofázzák mindenhol milyen tuti ez a maszlag ,még a bányászok befürödtek a drága eszközökkel es 4-7 szeres áramdíjjal . Cápak között adásába is bepróbàlkozott pár jólfésült 100 milliókért virtu online befektetes de a tapasztalt fejesek nem idióták hogy csapdaba sétaljanak .
2023. márc. 19. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:
2023. márc. 19. 14:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nigériai csalás magyarosan tálalva.

Én az ilyet szívatni szoktam. Először elkérem a bankszámlaszámát, aztán hitegetem hogy utaltam 100 ezret (persze semmit se utaltam). Aztán mondom neki hogy 3 nap míg visszautalja a bank a "rossz" bankszámlaszámra utalt pénzt. Utána megpróbálok én is 1000 Ft-ot kérni tőle az utalási költségekre és ekkor nem foglalkoznak velem többet.

2023. márc. 19. 15:36
 10/11 A kérdező kommentje:
8-as érdekes kérdés de hála istennek nem én voltam.9-es ez jó legközelebb ha belwfutok egy ilyenbe én is bejátszom ezt
2023. márc. 20. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!