Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Itt miért gúnyolódnak a...

Itt miért gúnyolódnak a szegényeken, azon aki teljesen normális kérdez arról hogy hogyan lehet szerintük megélni x forintból?

Figyelt kérdés

Teljesen normális kérdést tettem fel tegnap, erre ömlött a hülyeség hogy miért nem ötször annyit keresel, meg bolhapiacon kincsek vannak csak nem találom, csencselj használt áruval és így tovább.

Holott a kérdés egyszerű volt, ötletekre voltam kíváncsi hogy ennyi pénzből hogy lehet megélni, nyilván olyanoktól akik hasonló pénzből élnek.

Mit nem lehet azon megérteni hogy jut rám egy rezsi hányad ami nagyjából fix, van egy jövedelem és egy összeg amit be kell osztani. Most ez van. Holnap lehet már jobb lesz, de ma még ez van. Ma nincs programozó meló, osztrák munka, semmi.

Havi 75 ezer forintról volt szó, amiből meg kéne élni a lakhatás kifizetése után. Ami rezsit jelent esetünkben.

S erre 50 válaszból született vagy 2-3 normális, a többi azt fejtegette hogy életképtelen vagyok, meg hogy a piacokon vegyek fillérekért aranyat érő dolgokat meg hasonlókat. Meg csencseljek használt áruval.

Igen, én is rájöttem hogy a jobban keresés egy megoldás, csakhogy jelenleg így keresek itt és ez van. Csencselésre nem lehet alapozni, meg használat áruval való seftelére.

Érdekes módon azt senki nem írta le hogy vért is adhatnál, plazmát, annak legalább van kézzel fogható haszna biztosan, kár hogy én pont nem adhatok.

Holott csak arra voltam kíváncsi hogy ennyi pénzt hogy osztanak ők be, vagy osztanának be.

Tehát round 2.0. Havi 75 ezerből kell megélni, ennyiből kell élelmiszert venni a háztartásba, meg holmikat amik kellenek.

S nem hiszem el hogy olyan gazdag ez az ország hogy csak rám jut ilyen kevés egy főre jutó jövedelem a rezsi után.

Úgyhogy nyilván meg lehet belőle élni, a kérdés hogy mikről kell lemondani, miket egyen az ember és így tovább.

S nem arra vagyok kíváncsi hogy legyél informatikus, meg seftes. Köszönöm.

aug. 25. 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%
Azért gúnyolódnak rajtuk, mert az összes ilyen hozzád hasonló agyhalott, aki ilyen ökörségeket kérdez.
aug. 25. 11:01
 12/62 anonim ***** válasza:
100%

SENKI nem javasolt neked seftelést, meg csencselést. SENKI.

Az, hogy te így értetted, az téged, a te erkölcseidet minősíti. Mint ahogyan az is, hogy te voltál ott az egyetlen, aki drogterjesztést is megemlítette.

A használtcikk-biznisz a világon mindenütt komoly üzletág, ennek egyik kiváló, hazai képviselője pl. a HÁDA, vagy az évtizedekkel ezelőtt virágkorát élte BÁV.

Egyik sem seftel, egyik sem csencsel, viszont nem is a te szinteden vannak a tulajdonosai.

MINDENT lehet legálisan is csinálni, meg illegálisan is. A hozzászólásaid (odaböffentéseid) azt mutatják, hogy a te gondolkodásodhoz az utóbbi áll közel, el sem tudod képzelni azt, hogy valamit lehet vállalkozóként is csinálni.

Értelmes ember nem sírja tele az internetet azzal, hogy nincs pénze, hanem keresi a lehetőséget arra, hogy jobbá tegye az életét. 2024-ben milliónyi lehetőség van arra, hogy az ember pénzt keressen, akár anélkül is, hogy kimozdulna a lakásból. Igaz, ehhez tanulni kell, sokat.

Van a baráti körömben olyan, aki egy falusi bakterházból indult, aztán 5-10 év kemény munka után milliárdos lett. Manapság csak a két legdrágább autójának nagyobb az értéke, mint amekkora vagyon egy átlagember élete során, jövedelemként meg tud keresni.

Nem kell nagy dolgokra gondolni vele kapcsolatban, ő csak segített másoknak elérni a céljaikat. Ha kellően sok embernek segítesz abban, hogy elérhesse a céljait, akkor te is el tudod érni a sajátjaidat, bármekkorák is legyenek azok.

Szóval, bármit el lehet érni, csak akarni kell és tenni érte.

aug. 25. 11:03
 13/62 A kérdező kommentje:

12: Remek, a kérdés továbbra is arról szól hogy 75 ezret hogy kell beosztani, pont.

Nem arról hogy ki milyen sikeres lett.

aug. 25. 11:42
 14/62 A kérdező kommentje:

Világos hogy sok mindent el lehet érni, de van egy sejtésem hogy nem úgy lett milliárdos senki hogy a bolhapiacon vásárolta fel fillérekért a szemetet.

Ahogy nem célom ez se, a kérdés arról szól ennyi pénzt hogy kell beosztani a legjobban, hogy normálisakat egyek és így tovább.

aug. 25. 11:50
 15/62 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudozz már, senki sem írt ahhoz a kérdéshez seftelést, sem csencselést. Két nő írt oda használt dolgokkal meg bolhapiaccal kapcsolatban, az egyik ékszereket készít a másik meg lámpákat hulladékokból. Seftel a nénikéd, az. Kaptál egy jó pár tippet, csak annyit nem vagy képes kiröffenteni magadból, hogy mi az, amit a kertedben megtermelsz, milyen állatokat tartasz, ráadásul hazudsz, ahogy nem szégyellsz, és bunkó is vagy, hát oldd meg az életed magad, ha lassan középkorú fasziként itt tartasz.
aug. 25. 12:24
 16/62 anonim ***** válasza:
100%

"Remek, a kérdés továbbra is arról szól hogy 75 ezret hogy kell beosztani, pont."

Úgy kell beosztani, hogy eldöntöd, hogy hányszor akarsz egy hónapban bevásárolni. Ha például hetente, akkor a 75000 forintot elosztod néggyel, ez 18750 forint. Utána a heti bevásárlás alkalmával maximum ennyit költesz. Agysebészet, mi...?

aug. 25. 12:25
 17/62 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt ennyire kőnnyű pénzhez jutni, mint most 2024-ben. Szó szerint gyerekek lesznek dollármilliomosok úgy, hogy videójátékokkal játszanak, neked meg 75 ezer forintod marad kajára egy hónapban és még csak ne is gúnyolódhassunk rajtad...? Na ne.
aug. 25. 12:41
 18/62 anonim ***** válasza:
0%
Pedig én tapasztalatból megírtam, hogy meg lehet ennyiből élni. Nem értem, hogy miért nem engeded el a témát.. Nyilván ők többet költenek és lenézik azt, akinek ennyi jut és nem vitte sokra az életben.
aug. 25. 12:42
 19/62 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó tippet kaptál, a befőzéstől kezdve a gombaszedésig, házi ecetkészítésig, de neked semmi nem klappol, amihez meg kell mozdulni, ráadásul hazudsz is. A szegényeken senki sem gúnyolódik, itt minden kérdésnél azt látom, hogyha egy nehéz helyzetben levő ember pl beteg, megváltozott munkaképességű, egyedülálló szülő kér segítséget, akkor az emberek normálisan válaszolnak, hasznos tanácsokat adnak. Az hogy jön az üzleti és pénzügyi rovathoz, hogy te miket főzzél? Ott az ételek, italok topik, olvasgass, vagy keress recepteket a nosaltyn, ha olyan életképtelen vagy, hogy magadtól még egy havi menütervet sem vagy képes összerakni. Senkit sem érdekel, hogy egy hozzád hasonló arrogáns tahó mit fog zabálni vacsorára.
aug. 25. 12:54
 20/62 A kérdező kommentje:
Teljesen normálisan írtam ki a tegnapi kérdést is. Nem vagyok arrogáns tahó.
aug. 25. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!