Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Itt miért gúnyolódnak a...

Itt miért gúnyolódnak a szegényeken, azon aki teljesen normális kérdez arról hogy hogyan lehet szerintük megélni x forintból?

Figyelt kérdés

Teljesen normális kérdést tettem fel tegnap, erre ömlött a hülyeség hogy miért nem ötször annyit keresel, meg bolhapiacon kincsek vannak csak nem találom, csencselj használt áruval és így tovább.

Holott a kérdés egyszerű volt, ötletekre voltam kíváncsi hogy ennyi pénzből hogy lehet megélni, nyilván olyanoktól akik hasonló pénzből élnek.

Mit nem lehet azon megérteni hogy jut rám egy rezsi hányad ami nagyjából fix, van egy jövedelem és egy összeg amit be kell osztani. Most ez van. Holnap lehet már jobb lesz, de ma még ez van. Ma nincs programozó meló, osztrák munka, semmi.

Havi 75 ezer forintról volt szó, amiből meg kéne élni a lakhatás kifizetése után. Ami rezsit jelent esetünkben.

S erre 50 válaszból született vagy 2-3 normális, a többi azt fejtegette hogy életképtelen vagyok, meg hogy a piacokon vegyek fillérekért aranyat érő dolgokat meg hasonlókat. Meg csencseljek használt áruval.

Igen, én is rájöttem hogy a jobban keresés egy megoldás, csakhogy jelenleg így keresek itt és ez van. Csencselésre nem lehet alapozni, meg használat áruval való seftelére.

Érdekes módon azt senki nem írta le hogy vért is adhatnál, plazmát, annak legalább van kézzel fogható haszna biztosan, kár hogy én pont nem adhatok.

Holott csak arra voltam kíváncsi hogy ennyi pénzt hogy osztanak ők be, vagy osztanának be.

Tehát round 2.0. Havi 75 ezerből kell megélni, ennyiből kell élelmiszert venni a háztartásba, meg holmikat amik kellenek.

S nem hiszem el hogy olyan gazdag ez az ország hogy csak rám jut ilyen kevés egy főre jutó jövedelem a rezsi után.

Úgyhogy nyilván meg lehet belőle élni, a kérdés hogy mikről kell lemondani, miket egyen az ember és így tovább.

S nem arra vagyok kíváncsi hogy legyél informatikus, meg seftes. Köszönöm.

aug. 25. 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

Te konkrétan tudsz jobb munkát adni? Ja nem? Akkor?

Mintha egy csövesnek azt mondogatnám hogy miért nem kódolsz JAVAban miért vagy csöves?

Te is lehetnél milliárdos mint Tiborcz Pista, miért nem vagy az? Béna vagy?

aug. 25. 16:57
 32/62 anonim ***** válasza:
100%
ez meghibbant :) :) :)
aug. 25. 17:03
 33/62 anonim ***** válasza:
100%

31

Itt próbáltad? [link]

Azt írja, hogy 15 431 db találat...

aug. 25. 17:03
 34/62 A kérdező kommentje:
A helyi városban gyakorlatilag alig van meló, költözni nincs pénzem jelenleg. TUdjuk, 0 forintból is lehet költözködni, mi baj lehet? Max. csöves leszek nem?
aug. 25. 17:06
 35/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, hol élsz, nem tudjuk, mit dolgozol most, nem tudjuk, mennyit keresel, nem tudjuk, mihez értesz, de ajánlatunk munkát? Oké, persze.
aug. 25. 17:07
 36/62 A kérdező kommentje:

Hogyne tudnád, benne van a kérdésben is hogy 75 ezer marad megélni jelenleg a kötelező befizetése után. Ennyi infó bőven elég.

Egyébként képzetlen vagyok, nincs szakmám.

aug. 25. 17:11
 37/62 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben viszont vállal közmunka.
aug. 25. 17:26
 38/62 A kérdező kommentje:
Tehát menjek el a még jobban fizető közmunkára? Nem tűnik túl jó ötletnek.
aug. 25. 17:27
 39/62 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért nem vagy hajlandó leírni, mennyit keresel, mert még a minimálbér sincs meg valami kizsákmányoló feketemunkában. Nem is értesz semmihez, így tényleg nem nagyon van mit tenni.
aug. 25. 17:40
 40/62 anonim ***** válasza:
#34 az ilyen szállásos melókkal mi a bajod? [link]
aug. 25. 18:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!