Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Itt miért gúnyolódnak a...

Itt miért gúnyolódnak a szegényeken, azon aki teljesen normális kérdez arról hogy hogyan lehet szerintük megélni x forintból?

Figyelt kérdés

Teljesen normális kérdést tettem fel tegnap, erre ömlött a hülyeség hogy miért nem ötször annyit keresel, meg bolhapiacon kincsek vannak csak nem találom, csencselj használt áruval és így tovább.

Holott a kérdés egyszerű volt, ötletekre voltam kíváncsi hogy ennyi pénzből hogy lehet megélni, nyilván olyanoktól akik hasonló pénzből élnek.

Mit nem lehet azon megérteni hogy jut rám egy rezsi hányad ami nagyjából fix, van egy jövedelem és egy összeg amit be kell osztani. Most ez van. Holnap lehet már jobb lesz, de ma még ez van. Ma nincs programozó meló, osztrák munka, semmi.

Havi 75 ezer forintról volt szó, amiből meg kéne élni a lakhatás kifizetése után. Ami rezsit jelent esetünkben.

S erre 50 válaszból született vagy 2-3 normális, a többi azt fejtegette hogy életképtelen vagyok, meg hogy a piacokon vegyek fillérekért aranyat érő dolgokat meg hasonlókat. Meg csencseljek használt áruval.

Igen, én is rájöttem hogy a jobban keresés egy megoldás, csakhogy jelenleg így keresek itt és ez van. Csencselésre nem lehet alapozni, meg használat áruval való seftelére.

Érdekes módon azt senki nem írta le hogy vért is adhatnál, plazmát, annak legalább van kézzel fogható haszna biztosan, kár hogy én pont nem adhatok.

Holott csak arra voltam kíváncsi hogy ennyi pénzt hogy osztanak ők be, vagy osztanának be.

Tehát round 2.0. Havi 75 ezerből kell megélni, ennyiből kell élelmiszert venni a háztartásba, meg holmikat amik kellenek.

S nem hiszem el hogy olyan gazdag ez az ország hogy csak rám jut ilyen kevés egy főre jutó jövedelem a rezsi után.

Úgyhogy nyilván meg lehet belőle élni, a kérdés hogy mikről kell lemondani, miket egyen az ember és így tovább.

S nem arra vagyok kíváncsi hogy legyél informatikus, meg seftes. Köszönöm.

aug. 25. 09:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne inkább törölni ezeket a kretén kérdéseket...? Nagyot nőne az oldal színvonala.
aug. 25. 18:12
 42/62 anonim ***** válasza:
68%

"Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést"

Szóval itt egyedül TE trollkodsz kérdező!

Ha neked megfelelő egész életedben "szegényként" élni, ez a te választásod!

De ettől ez még nem lesz Norma, és más is léphet ettől tovább nyilván "lenézve" azt aki leragadt ezen a szinten, és még elégedett is vele...

Második voltam!

aug. 25. 18:16
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

41

Lehet! A kérdés melletti sárga ! jelre kattints ha már legalább 3-mas szinten vagy, és válaszd ki amit idéztem, vagy ami szerinted megfelelő...

aug. 25. 18:19
 44/62 anonim ***** válasza:
0%

"Csencselésre nem lehet alapozni, meg használat áruval való seftelére."

Ebben is tévedsz, mert lehet!

Nekem egyik bkv-s ismerősöm csinálja, pedig rá sem szorul a pénzre mert bruttó 800 a fizója, viszont egyik régi falubeli ismerősét támogatja ezzel akinek beteg a felesége..

A falubelije valami raktárba nyomja a három műszakot, és ingyen hozza ki naponta a pár munkáskesztyűket, tisztítóhabokat, szilót, ragasztókat stb-t amikor hóvégére összegyűlik akkor szól havernak az meg kb egy ötvenesért megveszi tőle a teljes csomagtartónyi cuccot amit aztán a triplájáért árul ki autós találkozókon.

Így mindenki megél!

Szóval az egy dolog, hogy te elutasítasz dolgokat kérdező, de ez is csak a TE választásod!

aug. 25. 18:51
 45/62 anonim ***** válasza:
31%

Egy tipp: Kaját könnyű koldulni innen-onnan, szívesen adni fog akár vadidegen is, a csövesek mindig dühösen visszautasítják, legalább lesz valaki aki elfogadja.

WC-papírt le lehet nyúlni közintézmények mosdóiból.

Most nagy sláger az 50 ft-os palackok gyűjtése, pl. kukákból.

Esetleg kiskorúaknak felajánlhatod, hogy bemész nekik a dohányboltba az apróért.

De hosszú távon azért mégiscsak jobb lenne valami valódi jövedelem után nézni. Anyagi szegénység nem létezik, csak kapcsolati háló hiánya. Aki ismer embereket, azt ki fogják menteni a tréből, tehát bizalmi kapcsolatokat kell építeni.

aug. 27. 22:39
 46/62 anonim ***** válasza:

Nyilván neked van igazad és ő téved:

https://www.youtube.com/watch?v=njj6nkiNh4U

aug. 28. 15:37
 47/62 anonim ***** válasza:

Mármint miben téved, 46-os? Azzal az állítással kezdődik a videó, hogy hogy lehet valaki olyan SZERENCSÉS, hogy 3 dollárért vesz meg valamit és 6 milliárd ft-ért adja el? Tehát nem érdemes erre építeni, mert szerencsén múlik.

Azonkívül Amerika más, ott tényleg lehet kincseket találni, mert nem figyelnek az emberek minden kacatra, van jobb dolguk. Itt a sok csoró mindenre lecsap amiből egy kis érték is kihozható.

aug. 28. 17:39
 48/62 A kérdező kommentje:

Tehát ha jól értem bolhapiacokra kéne járkálnom keresni a kincseket... azon kívül hogy miért nincs jobb munkám...

Holott a kérdés arról szólt hogy lehet ennyi pénzből megélni. Nem annak a véleménye érdekel aki szerint nem lehet, hanem aki megél ennyiből, hogyan csinálja.

aug. 28. 19:08
 49/62 anonim ***** válasza:

Ha még nem jöttél volna rá: azért nem kapsz rá választ, mert aki ide ír, az nem 75 ezerből vegetál, valamint - akár tetszik, akár nem - ennyiből NEM lehet normálisan kihozni a dolgokat, csak minőségi éhezéssel. Aki meg esetleg ennyiből vegetál, az NEM fog ide írni, mert jó eséllyel se számítógépe, se internet előfizetése nincs, mert örül, ha nem hal éhen.

Szerintem zárjuk le az egészet!

aug. 28. 19:24
 50/62 anonim ***** válasza:
48, nem kell bolhapiacokra járnod, egyáltalán nem. Neked tele kell sírnod az internetet, azzal hogy mennyire szegény vagy. Elegendő az, hogyha mi járunk bolhapiacokra, s a fizetésünk dupláját keressük meg azzal, hogy észrevesszük azokat a dolgokat, amik miatt te itt hisztizel.
aug. 28. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!