Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeríntetek a Wtq electronic...

Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy piramisjáték cég?

Figyelt kérdés
Be kell fizetni 60-70 ezret kriptóban és utána kereskedni kell aap fájlokkal. A kereskedés úgy működik ,hogy a telefonon kell egy gombot lenyomni naponta többszőr is és úgy ad 0,50 usdt-t. Embereket kell behívn, hogy kapj bónuszt. Elvileg amerikában ez egy bejegyzet cég. [link]

máj. 21. 22:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim válasza:
Előzőleg még kértek megint két napot a "hiba javítására" ami ma járt le. De már arra sem veszik a fáradtságot hogy válaszoljanak bármire. Minden csoportt le van némítva. A kapcsolattartók nem válaszolnak stb...
okt. 10. 13:46
 82/90 anonim válasza:

most tudtam WTQ supportal beszélni angolul azt fordítottam vissza nektek ebben benne van minden :D ANYIRA KÉRLEK BENNETEKET semmilyen adatotokat meg ne adjátok nekik

Mikor kapom meg a fizetésemet?

Helló

1. Kérjük, adja meg WTQ munkahelyi fiókját

2. Kérem, küldjön képernyőképet a fizetendő adóról

hogy segíthessek

Milyen adófizetésről beszélsz? A munkaszerződésünkben azt írták, hogy utánunk mindent kifizettek, Magyarországon pedig 15%-ot. a személyi jövedelemadó és az adóhivatal nem rendelkezik TRC20-as érmékkel. Arról nem is beszélve, hogy amit kiszámoltál, az az adóalapnak köszönhetően nem egy szinten van a valós jövedelmemmel! közel 4400 USDT-t számoltál, amikor a teljes bevételem 954 USD

Személyazonosságának igazolásához először ki kell töltenie az adót. Az adófizetést követően az adózási bizonylatokat e-mailben vagy adómellékletként postázzuk.

Csak az első adót kell kitöltenie személyazonosságának igazolásához.

Ez az adó az Ön személyazonosságának igazolására szolgál, és az ellenőrzést követően az adót visszatérítjük WTQ-számlájára. A pénzfelvétel gyorsabb befejezése érdekében az összeg 3-5 percen belül megérkezik a pénztárca címére.

nem érted amit írok, rossz adókulcsot használtál és rosszul számoltad ki az adóalapomat, jogász és adótanácsadó vagyok, értem miről beszélek

arról nem is beszélve, hogy eddig nem kértek semmit, mert ahogy a szerződésben meg van írva az adófizetést te intézed

A WTQ visszatéríti az adót az Ön WTQ-számlájára.

Miután elkészült, kiveheti az összes pénzt. Ki kell töltenie az adót, mielõtt rendesen ki tudna venni.

olvasd el amit írok, fellebbezni fogok a munkaügyi bíróságon :D

okt. 10. 15:56
 83/90 anonim válasza:
Sziasztok. Mindenki írjon nekem aki a WTQ nál dolgozik. Fogjunk össze. Ne hagyjuk annyiban.
okt. 10. 23:33
 84/90 Koc79 válasza:
Sziasztok.Én beléptem,de elejétől tudtam,hogy csalás.Egyetlen embert hívtam be,de annak is én fizettem a letétet.Ő a felét tudta kivenni,én meg dupláztam a pénzem így vissza se kérem a meghívottamtól a letét másik felét.Jó kis biznisz volt.Sajnálom azokat akik buktak,de nyilvánvalóan csalás volt ezt lehetett látni.
okt. 11. 10:50
 85/90 anonim válasza:
83-as! Írtam privát üzit!
okt. 11. 12:17
 86/90 anonim válasza:
83-as! Én is írtam
okt. 11. 13:06
 87/90 anonim válasza:
Lehet valamit tudni ? Sikerült valakinek kivenni a pénzt?
okt. 14. 13:40
 88/90 Iryna válasza:
privátban írt
okt. 18. 17:06
 89/90 anonim válasza:
Hogy lehet az, hogy sehol semmi információ nem jelenik meg a wtq -ról, az átverésről? A social media felületeken sem találok infot.
okt. 31. 20:32
 90/90 anonim ***** válasza:
Szégyelli mindenki.. aki meg utánna akar menni az meg végképp nem látja be a hibáját, hogy hitt egy csalásban.. az okosabbak hallgatnak és megpróbálják kitörölni ezt a hibát..
nov. 10. 05:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!