Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy piramisjáték cég?
most tudtam WTQ supportal beszélni angolul azt fordítottam vissza nektek ebben benne van minden :D ANYIRA KÉRLEK BENNETEKET semmilyen adatotokat meg ne adjátok nekik
Mikor kapom meg a fizetésemet?
Helló
1. Kérjük, adja meg WTQ munkahelyi fiókját
2. Kérem, küldjön képernyőképet a fizetendő adóról
hogy segíthessek
Milyen adófizetésről beszélsz? A munkaszerződésünkben azt írták, hogy utánunk mindent kifizettek, Magyarországon pedig 15%-ot. a személyi jövedelemadó és az adóhivatal nem rendelkezik TRC20-as érmékkel. Arról nem is beszélve, hogy amit kiszámoltál, az az adóalapnak köszönhetően nem egy szinten van a valós jövedelmemmel! közel 4400 USDT-t számoltál, amikor a teljes bevételem 954 USD
Személyazonosságának igazolásához először ki kell töltenie az adót. Az adófizetést követően az adózási bizonylatokat e-mailben vagy adómellékletként postázzuk.
Csak az első adót kell kitöltenie személyazonosságának igazolásához.
Ez az adó az Ön személyazonosságának igazolására szolgál, és az ellenőrzést követően az adót visszatérítjük WTQ-számlájára. A pénzfelvétel gyorsabb befejezése érdekében az összeg 3-5 percen belül megérkezik a pénztárca címére.
nem érted amit írok, rossz adókulcsot használtál és rosszul számoltad ki az adóalapomat, jogász és adótanácsadó vagyok, értem miről beszélek
arról nem is beszélve, hogy eddig nem kértek semmit, mert ahogy a szerződésben meg van írva az adófizetést te intézed
A WTQ visszatéríti az adót az Ön WTQ-számlájára.
Miután elkészült, kiveheti az összes pénzt. Ki kell töltenie az adót, mielõtt rendesen ki tudna venni.
olvasd el amit írok, fellebbezni fogok a munkaügyi bíróságon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!