Coscoin-ról vélemény?
Sziasztok! Nem rég jött velem szembe a CosCoin aminek az alapja hogy AI vesz és ad el kriptot, amiből származó jutalék 50% -a az oldalé, a másik pedig a tiéd. Az oldal 0,57%-os profitrációval dolgozik.
Valaki találkozott már vele ? Vélemény ?
Mindenkinek saját döntése.!
De én nem bántam meg.
Csak ajánlani tudom!!!
Van olyan ismerősöm aki 3naponta utal ki magának 120ezret.
És 60ezret rakott bele.
Természetesen kell hozzá idő neki 3honapba telt.
Én két hónapja csinálom decemberben kezdem én is kiutalni magamnak.
Semmi probléma nem volt vele.
Nalunk az egesz csalad csinalja. Nem kell sokat berakni, napont 2% a profit, havonta duplazodok az egyenleged. Teljesen jol mukodik. 200 dolcsival erdemes kezdeni, 1 honap utan ki tudod venni, igy 0 a kockazatod a tovabbiakban.
Ha csak par honapig, vagy evig mukodik, 0 kockazattal csinalsz penzt, raadasul nem keveset, mi ebben a rossz? Ha a kezdo toket mindenki kiveszi, mar lenyegtelen, hogy csalas, vagy sem. De ilyen negativ hozzaallassal, nem is erdemes semmibe belekezdeni. Egyebkent meg, nyilvan mindennek vege lesz egyszer... De ha addig jol mukodik, hasznot hoz, nem mindegy?
Lehet Ponzinak van peskatulyazva a Coscoin, de itt 3 melysegig lehet magad ala leptetni az embereket, ami mar eleve nem a klasszikus piramisjatek jellemzoje, raadasul, az alattad levok penzebol, filleres szinten reszesulsz, a sajat penzed tekinteteben. A sajat, betett penzed fog latvanyosan "gazdagitani".
Nyilvan, hozzatesz az alattad levok altal kapott jutalekod is, de nem az nem annyira jelentos osszeg, a sajatodhoz kepest.
A legnagyobb elonye ennek az egesznek, hogy max. 1 honapig rizikozol annyi penzt, mert tegyuk fel, amint tudod kiveszed a sajat 200 dolcsidat, ami 5 honap utan annyi hasznot general, amivel elegedett leszel. Oledbe hullott, vagy talalt penz, hivhatod, aminek akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!