Coscoin-ról vélemény?
Sziasztok! Nem rég jött velem szembe a CosCoin aminek az alapja hogy AI vesz és ad el kriptot, amiből származó jutalék 50% -a az oldalé, a másik pedig a tiéd. Az oldal 0,57%-os profitrációval dolgozik.
Valaki találkozott már vele ? Vélemény ?
Hali!
Először is, én is betettem pénzt, megháromszoroztam kivettem, és kívánom mindenkinek, hogy sokat keressen! DE!
Ez egy sima "Ponzi", csak az új tagok befizetéséből van forgalom, semmiféle tranzakció nincs mögötte, egy igen jól kitalált kamu! Már az első lépésnél amikor a googleplay/appstore linkre kattintva egy külső oldalra visz, rá kéne jönni, hogy valami nem stimmel!
Nincs olyan, hogy kockázatmentes befektetés , nemhogy mindig 100% nyersz gondolkozz már! Komoly pénzügyi szakemberek, több tízéves tapasztalattal, intézményi háttérrel nem tudnak mindig 100%-osan nyereséget realizálni, főleg nem határidős kereskedésnél...
Persze hasra esünk mert mesterséges inteligencia bla bla bla... ha van is ilyen tuti program (vannak hasonló programok több tíz millió dolláros fejlesztések) akkor sem adnák oda ingyen senkinek, mert ez tech vagy mondhatnám ipari titok!
Na és akkor ezek után most képzeljétek el, hogy "Kis Pista Bivajbasznád alsóról" nulla pénzügyi szaktudással, egy törött képernyős kamufónra letöltve teljesen ingyen megkapja a világ legmodernebb és legjobban működő logaritmusát, majd négyszer rányom egy gombra és láss csodát pénzt csinál!
Ha esik ha fúj csak 4x rányomsz és mindig nyersz! MINDIG :D
Szóval aki időben beszállt iszonyat jó pénzt tud csinálni, aki később az meg reménykedjen, hogy vissza tudja kapni a pénzét mielőtt bedől!
Van remény, Bernie Madoff bő 30 évig csinálta ezt az "üzletet" ( film: Hazugságok mágusa, nézzétek meg, Robert De Niro a főszerep )
További jó "kvantálást" !! :D
Egy másik, ami most indult! Már 18 $-tól kipróbálható! Kicsi kockázattal!
Aki netán sokat jövedelmez ebből, pl. 30ezerből csinal 6 milliót, ha sikerülne neki az utalás, akkor nem szál rá az adóhatóság?
Mi ennek a jogi háttere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!