Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy piramisjáték cég?
Netudom,jótékonykodnak is amúgy.Multkor valami idösek otthonában,rászoruló családoknak segítenek stb, ezekröl is mindíg osztanak meg képeket a csoportban,eddíg semmi gyanusat nem tapasztaltam,nem kértek bankártya számot, rendszeresen felhívják a figyelmet a csalókra:🚫Kérjük, vegye figyelembe: a WTQ cégvezetői egyetlen csapat munkatársának sem adnak meg befizetési címet. Ha talál valakit, aki WTQ cégvezetőnek adja ki magát, és elküldi Önnek a pénztárca címét, amelyben arra kéri, hogy utaljon át pénzt, az egyértelműen csaló.
📣A WTQ cégvezetője csak a pénztárca címének megszerzését fogja kérni a WTQ-fiókjában, hogy feltölthesse és aktiválhassa saját WTQ-fiókját.
🚫Ne higgy könnyen senkinek, aki azt mondja, hogy egy bizonyos projektnek magas a megtérülése és alacsony a kockázata. Ez mind átverés.
🚫Ne adjon ki érzékeny személyes adatokat idegeneknek, például bankkártyaszámot, jelszót stb.
🚫Ne kattints könnyen az ismeretlen linkekre vagy fájlokra, amelyeket le kell töltened, amelyeket idegenek küldtek neked, mert veszélyek lehetnek, például vírusok.
🛡Ha egy idegen pénzkereseti információt küld Önnek, kérjük, azonnal tiltsa le. Így a bűnözők átverhetik Önt. Ha bizonytalan, kérdezze meg a cégvezetőt.
Január óta csinálom.
Be fektettem a 200 USD
Másfél hónap kellett míg ez az összeg visza nem jött onnantól csak haszon azóta kaptam több féle bónuszt is. Így akárhogy nézzük a többszöröse már visza jött.
De tételezzük fel hogy egy év után nem kapja visza az ember amit bele tett akkor is hasznot húzott belőle.
A cég Európába 2023 novemberében lépett be.
A sok csalás végett változtatni kellett a domain nevén
Őszegezve én úgy gondolom bármikor is lesz vége addig a hasznot termeli. Már veszíteni nem fogok
Minden piramisjátékban vannak nyertesek, akik az elején szálltak be.
Honnan van a pénz, azt kell nézni.
Egy piramisjátékban ami egyesek haszna, az mások vesztesége.
Utóbbiak mindig többen vannak.
Tisztességes, becsületes ember nem vesz részt ilyesmiben...
Hogy kamu e vagy sem… jó kérdés!😊 Én április közepétől dolgozom velük, eddig minden rendben! És tényleg jól fizet!🙂Egyébként be van jegyezve, csak tudni kell angolul!🙂 [link]
1. Businesses, trademarks, trade names
2. Search business database
Itt be kell írni a cég nevét: WTQ Electronic Technology Ltd.
A lap alján a SEARCH kék gombra kattintva már látható is a bejegyzés.🙂
1. Sose érvelj azzal, hogy fizet mert nem érdekes. Honnan van a pénz, az a lényeg. A drogterjesztés is "fizet" de ez nem jelent semmit.
2. Hány olyan átverést soroljak fel neked, amik mögött bejegyzett cégek voltak?
Úgyhogy ez sem érv...
Idézet a honlapról:
"A WTQ-t 2019-ben hozták létre. A csoport székhelye az Egyesült Államokban, Los Angelesben találhat"
Ehhez képest a keresőben megtalálva 2023 novemberi a cégalapítás dátuma.
Asszem teljesen egyértelmű, hogy hazudoznak...
Sziasztok! Február óta dolgozom a WTQ vállalatnál. Próbálok mindenre reagálni amit olvastam.
1. Igen, én is bizalmatlan voltam az elején, hisz az ismeretlen volt a számomra.
2.Ha fél éve látod a cég bejegyzését az azért van mert biztonsági okokból új oldalt kellett készíteni
2. Valóban be kell fizetni 200$,amit az első hónapban már meg is kerestem, de! 1 év múlva ezt a letéti díjat vissza kapja mindenki!
3. Napi negyed óra munkával én 29 $ keresek, mert fejlődési lehetőség is van, mint az hogy az egyik Asszisztensi munka is a feladatom.
4.Nem kell mindjárt mocskolódni, kérdezzetek engem, vagy kérjetek meghívót és dolgozzatok.
5. Bejelentett munka, Szerződéssel.
6 Jótékonysági rendezvényeket szervezünk, támogatjuk a szegény embereket, intézményeket, amit mind A WTQ fizet.
7. Saját belső nyeremény rendszere van, amit a cég különböző alkalmakkor ad, Pl.új csatlakozó számára, stb.
Mire vagytok még kíváncsiak?
Gyertek próbáljátok ki, kérjetek a meghívóm.
"Ha fél éve látod a cég bejegyzését az azért van mert biztonsági okokból új oldalt kellett készíteni"
Ordas hazugság.
Ilyen nincs.
A domaint csak egyszer kell megvenni, bárhova viheted, bármilyen tartalommal feltöltheted.
Amúgy meg nem a weboldalról van szó, hanem a CÉGALAPÍTÁS dátumáról.
A céget tavaly novemberben regisztrálták, előtte nem volt ilyen nevű cég soha.
Mégis azt állítják, hogy 2019-ben alakult a cég.
Tudod erre mondják, hogy hazug embert hamarabb utól lehet érni mint a sánta kutyát.
"Valóban be kell fizetni 200$,amit az első hónapban már meg is kerestem, de! 1 év múlva ezt a letéti díjat vissza kapja mindenki"
Minek befizetni, ha visszaadják?
Tuti ponzi-csalás, azaz az új tagok befizetéseiből fizetik a régieket.
Ez addig tud működni, amíg az új tagok száma exponenciálisan növekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!