Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy
piramisjáték cég?
Figyelt kérdés
Be kell fizetni 60-70 ezret kriptóban és utána kereskedni kell aap fájlokkal. A kereskedés úgy működik ,hogy a telefonon kell egy gombot lenyomni naponta többszőr is és úgy ad 0,50 usdt-t. Embereket kell behívn, hogy kapj bónuszt. Elvileg amerikában ez egy bejegyzet cég. [link]
Pedig ismerősöm fél éve fentvan,meg van egy csoport ahova küldik a képeket,vannak ott is már 120 napos accountok,mindegy majd kiderül,de ne legyen igazatok😄🤷🏼♂️
máj. 27. 18:16
22/90 anonim válasza:
Recepciosnak:
Nem vélemény volt, amit írtam.
máj. 28. 13:21
23/90 anonim válasza:
Hát pedig a whois nem hazudik.
Alig 2 hónapja regisztrálták mindkét domaint.
Mondjuk anno a recyclix esetében is volt face csoport, amiben volt 1-2 dörzsölt bedobálóember akik pontosan tudták, hogy csalás az egész de hangoztatták, hogy milyen régi a cég meg hogy milyen régóta csinálják.
Két perc alatt ki lehetett deríteni, hogy hazudnak.
Aztán vagy kussoltak, vagy letiltottak.
Szóval bárki bármit hazudhat, de nem nehéz utólérni a hazug embert, ahogy a közmondás is tartja ..
máj. 28. 14:39
24/90 Dkbencenukugrof válasza:
miért vagy ennyire birka ?? akkor volt aktiválva a tag
máj. 29. 10:05
25/90 anonim válasza:
Igen sajnos vannak emberek a csoportban is akik átverésre mennek,folyamat írják is hogy ha valaki tárca címet ad meg hogy azt regisztráld az oldalukon pénz kivételre akkor az csaló,és egyből jelentsék.én pl ma utaltam ki magamnak revolutra 100$-t🤷🏼♂️
máj. 29. 11:55
26/90 anonim válasza:
Előtte wtq7.com címen futott az olda,azt pl 184 napja regisztrálták,de azóta wtq88.com címen regisztrálták újra.
máj. 29. 12:09
27/90 anonim válasza:
Na, az is gyanús, hogy így váltogatják a domaineket...
máj. 30. 08:01
28/90 anonim válasza:
Lehet azért váltanak újra mert vannak csalók akik hasonló web címet adnak meg és lemásolják az oldalt,ismerősöm 2 hónapja ott volt már a váltásnál,mindenki meg kapta az új címet és ment tovább a dolog.Amúgy most is volt egy felhívás hogy csalók valami kamu binance oldalra akartak embereket hívni.Úgyhogy ameddíg a pénz meg érkezik a számlámra én nem gyanakszom😄✌️
máj. 30. 10:06
29/90 anonim válasza:
Sose érvelj azzal, hogy "dehátfizet".
Minden csalás fizet az elején.
máj. 30. 10:45
30/90 anonim válasza:
Ordít róla hogy ponzi.
A weboldalon sehol semmi elérhetőség, székhely, megnevezett kapcsolattartó, telefonszám.
A "kaució" is ponzira utal. Dettó mint anno a kairos-nál. Minek az? Értelmetlen.
Tiszta sor, hogy ezekből teljesítik a kifizetéseket. Amíg egyre növekszik az új belépők száma, addig nincs gond. Ha stagnál, akkor kezdenek majd el akadozni a kifizetések.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!