Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeríntetek a Wtq electronic...

Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy piramisjáték cég?

Figyelt kérdés
Be kell fizetni 60-70 ezret kriptóban és utána kereskedni kell aap fájlokkal. A kereskedés úgy működik ,hogy a telefonon kell egy gombot lenyomni naponta többszőr is és úgy ad 0,50 usdt-t. Embereket kell behívn, hogy kapj bónuszt. Elvileg amerikában ez egy bejegyzet cég. [link]

2024. máj. 21. 22:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim válasza:

Én úgy szálltam be, hogy idő közben jöttem rá. Az utolsó hónapokban léptem be tudatlanul, mégis szkeptikus maradtam, mert egyből az a racionális érv jutott eszembe, hogy Ennyire könnyen hosszútávon nem lehet pénzt keresni. Kíváncsiságból a végéig kitartottam és a kétszeresét kaptam vissza a bele tett pénzemnek, de ha tudtam volna előre, akkor nem megyek bele a játékba. Valamiért ez a könnyen jött pénz nem esett jól, pedig saját pénzemet tettem bele és jól jöttem ki belőle.

De ez az egész arra is jó volt, hogy le vonjam a konzekvenciát az emberekről. Az emberek nagyon mohók. Azok akik nagy pénzeket tettek bele, azok jártak a legrosszabbul azt hiszem. Én úgy gondolom, hogy inkább kicsiből kell nagyot csinálni és akkor nem égeti meg a kása a szánkat.

dec. 31. 19:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!