Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy piramisjáték cég?
Én úgy szálltam be, hogy idő közben jöttem rá. Az utolsó hónapokban léptem be tudatlanul, mégis szkeptikus maradtam, mert egyből az a racionális érv jutott eszembe, hogy Ennyire könnyen hosszútávon nem lehet pénzt keresni. Kíváncsiságból a végéig kitartottam és a kétszeresét kaptam vissza a bele tett pénzemnek, de ha tudtam volna előre, akkor nem megyek bele a játékba. Valamiért ez a könnyen jött pénz nem esett jól, pedig saját pénzemet tettem bele és jól jöttem ki belőle.
De ez az egész arra is jó volt, hogy le vonjam a konzekvenciát az emberekről. Az emberek nagyon mohók. Azok akik nagy pénzeket tettek bele, azok jártak a legrosszabbul azt hiszem. Én úgy gondolom, hogy inkább kicsiből kell nagyot csinálni és akkor nem égeti meg a kása a szánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!