Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeríntetek a Wtq electronic...

Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy piramisjáték cég?

Figyelt kérdés
Be kell fizetni 60-70 ezret kriptóban és utána kereskedni kell aap fájlokkal. A kereskedés úgy működik ,hogy a telefonon kell egy gombot lenyomni naponta többszőr is és úgy ad 0,50 usdt-t. Embereket kell behívn, hogy kapj bónuszt. Elvileg amerikában ez egy bejegyzet cég. [link]

máj. 21. 22:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:

És?

Ez nem cáfolja, hogy a cég hazudik.

Meg amúgy is az, hogy fizet nem érv.

A drogterjesztés is fizet.

Azt kell nézni miből van a plusz pénz.

aug. 21. 17:24
 42/90 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezeket a bullshiteket!

Ez teljesen egyértelműen csalás.

Ha bedől, az ilyen várvédő kiskatonák majd "bátran" fognak kussolni.

Jellemzők, amelyek eddig minden hasonló csalásban benne voltak:

Irreális ígéretek, homályos üzleti modell, ellenőrizhető információk hiánya, magas befektetési megtérülés, toborzási és ajánlási hangsúly, hiteles ajánlások hiánya, túlhangsúlyozás az internetes iparág növekedésére, független vélemények vagy ajánlások hiánya.

aug. 23. 05:43
 43/90 anonim válasza:
Aztan majd a nav megkeresi akik benne voltak, mert, hogy nincs ez leadozva az tuti biztos. Majd perkalhatjak a kifizetett összegek sokszorosat.
szept. 11. 17:08
 44/90 Az Álomfejtő válasza:
[link] Itt a Válasz!
szept. 14. 05:15
 45/90 anonim válasza:
Nagyon hiteles ez az oldal. :'D
szept. 14. 08:31
 46/90 anonim válasza:
Három hónapja csinálom, a befizetett pénzem már megtérült, havonta 56.000.- Ft-ot keresek vele, még nem szerveztem be senkit, mert nem az a típus vagyok, de gondoltam beírom ide. Az, hogy kamu cég vagy sem, leszarom, nálam és a többieknél működik. Level 1 vagyok, tehát a legalapabb, és legkevesebb pénzt keresem.
szept. 26. 10:08
 47/90 anonim ***** válasza:

Igen, ezek a csalók pont az ilyen mentalitású emberekre utaznak, akiknek mindegy honnan jön a pénz, csak legyen.

Ponzi-csalás gyanús ami ugye azt jelenti, hogy ami az egyik ember haszna, az a másik kára.

Tisztességes, becsületes ember pont ezért nem foglalkozik ilyesmikkel...

szept. 26. 17:38
 48/90 anonim válasza:

Nem mindegy magának ki keres vele pénzt?

Mit kell bizonygatni hogy kamu cég! Mellesleg ha rosz hírét kelti a cégnek, a cég bünteti!

Senkinek nem tartottak fegyvert a fejéhez!

Példáúl én ebből élek mert 60ezer táppénzből nem lehet megélni!

Ha magának a Wtq. Nem tetszik nem kell vele foglalkoznia.

Az adózást meg bízza a tagokra meg a cégre!

Ennyi!

szept. 26. 21:05
 49/90 Lacee84 válasza:
Hello. Olvasgattam a hozzászólásokat amiben fikázzák ezt a “céget. Kb egy éve lassan hogy csinálom én is ezt a dolgot és hogy kriptoba kell befizetni azt az úgynevezett letétet és a kezdés sem könnyű de eddig az ötszörösét vettem már ki gyakorlatilag, szerintem nem éppen tűnik átverésnek mert ha az lenne most én is azt mondanám hogy nincs értelme foglalkozni a dologgal. Szerintem annak van értelme amiből a befektetett pénzedet ki is tudod venni többszörösen, amit persze azok tudják bizonyítani akik csinálják rajtam kívül. Aki belevág már az is tud kiszedni kevés pénzt mert a 0.-ik szinten keresett összeget is kiveheted. De ez mindenki választása. Ezzel csak azt akarom mondani a kérdezőnek ha eddig nem fogott bele hogy nincs átverés szaga a dolognak mert amit belead az azét vissza kapod többszörösen is
szept. 27. 00:24
 50/90 anonim ***** válasza:

De, a ponzi-csalások minden jelét magán viseli ez a dolog.

Aki nem pénzügyi analfabéta, az látja ezt.

Ezzel az erővel drogterjesztéssel is kereshetnél pénzt, ha csak az a lényeg, hogy legyen...

szept. 27. 06:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!