Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy piramisjáték cég?
De nem lesz, ez már nyilvánvaló sajna. Hogy szarnának sünt, mehetek ausztriaba rabszolgának kamionba. Nem ezt sajnálom, hanem azt, hogy két pici lányt hagyok itthon. Meg persze a szerelmemet, aki elsősorban intézte ezt a ‘jóságot’ .
Többet nem bízom rá a pénzügyeket, főleg nem olyanokat amikhez nem ért és amúgy is levágósan túl szep, hogy igaz lehessen. 🤡
Nagyon sajnálom, remélem hogy van még remény a kiutalásra. Te ebbe a lekötési akcióba raktad bele a pénzt?
Nekem az ismerőseim folyamatosan mondták, hogy nagyon megéri befektetni, viszont én nem voltam bátor, és nem raktam bele pénzt.
Sziasztok. 2 hónapja vagyok bent az elejétől éreztem hogy csalás , olvastam ezt a fórumot is láttam hogy volt aki figyelmeztett de attól függetlenül nyomkodtam , mert hát a pénz bent volt. Én nagy részét kiutaltam , amit betettem , viszont aki nem vette észre és nem büzlött neki hogy az utolsó befizetés a nagy ,,penzbeszedes" és kakukk az vagy vak volt vagy nagyon naiv . Én is meghîvtam pár embert és privatban az összeset figyelmeztettem hogy azonnal utald ki ami van , hiába nem vagy még ott ahol . Jött is a pénz mivel ha akkor nem engedték volna a kiutalást megszakadt volna az egész beutalasi roham is mert írtak volna hogy hello hol a pénz . Amit vegig kellet nézni és beismerni hogy az emberekek elkeserítően KAPZSIK és buták , volt aki befizetett a szemem láttára 20 ezer dollárt úgy hogy 1centet nem utalt még ki .
Persze azt gondolom hogy az ilyennek nem fáj ha elmegy , meert a kaszinóban is rá rakja a pirosra . Én nem búktam szinte semmit , barátaim családtagjaim igen , akik miatt nyilván csalódott vagyok , mert ugyan úgy azt érzem hogy én is át vertem őket !...
Tehát tudtad, hogy ez olyan dolog amiben a te nyereséged az mások kára, mégis beléptél?
Gerincbeültetés segítene rajtad?😆
Magyar nyelvet ismered ?? :) éreztem hogy csalás , de mivel ugye fizetett és miután kifizetett amit először betettem keveset , úgy gondoltam akit behívók ők is ki tudják azt szedni , nem húzzák le ilyen hamar a rolot , hát tévedtem , mentettem ami menthető , mindenkinek , nem idegenek vertem át , senkinek nem is ajánlottam hogy milliót tegyen be , elovigyazatossag megvolt , dehát vkinek nem jött össze sajnos a betett alap tőkéje . Persze utána mindenkivel beszéltem , ők is tudták mibe vágnak , ha valamelyik őknek nagyon fájna vissza tudnám adni én személyesen , de nyilván egyiknek sem a kenyérre kellet :) kb mintha kaszinóban mentünk volna közösen .
Sajnos ennél ahogy láttam jóval többen indokolatlanul, nagy pénzekkel dobaloztak .. szép napot az előttem szóló nak :)
Minden ilyen csalásban ami a te hasznod, az mások befizetéseiből származik, azaz mások kára
Ezzel illene tisztában lenni...
Nono!
Azt irtas tudtad, hogy csalás de mégis beléptél!
Innentől ez már a sz@r visszalapátolása a lóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!