Szeríntetek a Wtq electronic technology válalat egy piramisjáték cég?
Úgy, ahogy leírtad, nem lehet kereskedni sem kriptóval, sem mással.
Én nem fizetnék bele egyetlen fillért sem.
1. Ilyen nevű céget nem találtam USA cégadatbázisokban.
2. A webcímet 60 napja regisztrálták.
Hát akinek ezek után nem esik le azonnal, hogy ez átverés, annak sok köze nincs a világhoz...
Szia
Hát én már egy idelye csinálom,már lv2 vagyok,napi 20$-t keresek amit a Binancere malyd onnan a ravolutra tudsz ki utalni.Igen az elelyén ha komolyan gondolod kell befizetni 200$ kauciót amit egy év mulva vissza kapsz.
Az, hogy fizet, nem érv.
Honnan van a pénz, ez számít.
Hogy nem kereskedésből, az tuti.
A befizetett pénzeket osztják vissza. Sanszos, hogy 2-3 hónap múlva már sehol sem lesz...
OK, de ezt a pénzt miért adnák oda kisembereknek? Továbbá miért kell ehhez befizetni?
Kinek adják oda ezeket a befizetett pénzeket?
Na meg az is a csalás mellett szól, hogy kriptóban kell befizetni.
Aki nem pénzügyi analfabéta, az rögtön látja mi ez...
Továbbra is állítom, hogy nincs ilyen nevű cég bejegyezve sem Colorado államban, sem sehol máshol.
A weboldalukon van egy tanúsítvány cêgnévvel, regisztrációs számmal de kamu mindkettő mert egy USA cégadatbázisban sincs nyoma.
Ráadásul a honlapjukon azt állítják, hogy a cég 2019 óta működik, a kamu tanúsítványon meg 2023 van.
Szóval még arra se figyelnek oda, hogy ugyanazt hazudják mindig!😂
Ponzi-csalás az egész, ezért kell befizetni. Ugyanis az időben később csatlakozottak befizetéseiből fizetik ki a korábban belépetteket.
Az, hogy feladatokat kell elvégezni csak álca, hogy neve legyen a gyereknek...
Na, ez is ku te meg elhitted.
Szépen rávilágítottam hol hazudik a "cég".
Ha te is legalább annyira utánanéztél volna mint én, te is erre az eredményekre jutottál volna.
De hát tudjuk, hogy az ilyen csalók nem pont a zsenikre utaznak...🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!