Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az önkiszolgáló kasszákat...

Az önkiszolgáló kasszákat miért találták ki?

Figyelt kérdés
A kasszás dolga ez szerintem, amit a vásárlóval végeztetnek el.Akkor kapja meg a kasszás fizetését is mindenki.

2023. júl. 19. 06:53
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromi jó dolog. 2-3 alkalom után meg tökre meg lehet szokni. Nyilván nem a teljes bevásárlókocsikra hozták ezeket be. Eleinte Én is tartottam tőle, de már a kezét csókolnám aki kitalálta. Rém egyszerű, nem kell hosszú percekig totyogni a sorban, várni ahogy az előtted vásárlóval baszakodnak, meg számolja a pénzt és állsz 10 percet, hogy kifizesd a 4 péksütidet meg a sörödet ami az önkiszolgálónál fél-1 perc. Lidl-ben legalábbis Én nagyon gördülékenynek ítéltem meg. De nyilván ez az ilyen kisebb bevásárlásoknál éri meg, ha tényleg csak pár cuccért ugortál be, nagy bevásárlást meg ott fizetni tényleg lehet körülményes. Aki meg kiszámolta a kasszás fizetést, annak pacsi! Ujjaimból vette ki az érvelést! :)
2023. júl. 19. 13:34
 32/43 anonim ***** válasza:
57%

30

Magyarországon láttam, Budapest, nem emlékszem a pontos helyre, de valahol a 7. kerület környékén volt egy sarkon, szemben egy zebrával, talán mások tudják pontosan

2023. júl. 19. 13:39
 33/43 anonim ***** válasza:
95%

Az önkiszolgálóval egy a baj: hogy ha elromlik, cs.szheted, plusz pl piát nem vehetsz.

Ez szerintem nettó f..g, lehetne valami algoritmus, ami leolvassa igazolványról a szül. dátumot, mert hiába önkiszolgáló, ha a piánál már nyavalyog, hogy kell valaki, aki feloldja a tiltást.

2023. júl. 19. 13:47
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Vannak más korlátai is, de ezekkel együtt is jónak tartom kevesebb tétel esetén. Pl. ha valamiből sokat vennél, és nem akarsz segítséget hívni, egyenként kell leolvasnod őket (Lidl). Ilyenkor is választhatod a pénztárat inkább. Azt furcsállom inkább, hogy nálunk nem lett népszerűbb a bevezetése óta, alig használják. Remélem, azért nem szüntetik meg.
2023. júl. 19. 13:53
 35/43 anonim ***** válasza:
75%

33:

Hogy csesződik el? Meg mi az, hogy piát nem vehetsz? Én rendszeresen szoktam ott sört, bort venni. Jön egy Bobi aki ott áll és felügyeli és 1 csippantással igazol, el se kéri a személyimet (( mondjuk Én sűrűn járok arra, gondolom már megismer )) de abban igazad van, hogy személyit valahogy leolvashatná, de hát ez még viszonylag újkeletű dolog, nincs kiforrva, Én is kb 3-4 hónapja élek ezzel a lehetőséggel, de szerintem nagyon jó dolog.

2023. júl. 19. 14:51
 36/43 anonim ***** válasza:
72%

Nem én vagyok a 33-as de pl pult mögül kikérős alkoholt nem lehet önkiszolgálónál venni. (Cserébe mivel van önkiszolg,. ezért hajlamosabbak eltűnni az eladók, gyakran szoktam 5-10 percet várni mire tudok venni egy palack valamit)

2023. júl. 19. 14:57
 37/43 anonim ***** válasza:
81%
36: Fogalmam sincs. Lidl-nél van egyáltalán pult mögül kikérős alkohol? Soha nem vettem onnan és nem is figyeltem. Meg itt a Lidl-nél folyamatosan van egy ilyen felügyelő, szólni sem kell Neki, amint látja, hogy igazolni kell, már jön is oda automatikusan. Többi boltnál nem tudom hogy van ez, Én egészen pontosan a pécsi Lahti utcai Lidl-ről beszélek. Ott teljesen jól működik ez a sztori, nem szokott semmi fennakadás lenni.
2023. júl. 19. 15:05
 38/43 anonim ***** válasza:
81%

Passz, lidlbe nem járok, tescoban és sparban több helyen is a pult mögül kell kérni az alkoholt.

2023. júl. 19. 15:39
 39/43 anonim ***** válasza:
29%

37

Nincs

2023. júl. 19. 16:31
 40/43 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk az Aldiban nincsenek önk. kasszák, nem is voltam oda értük, de rájöttem, hogy néha azért jól jön(ne).

Amikor elutazok vhova, és bemegyek TESCOba, jó, hogy van, és nem kell a bunkó pénztárossal hadakozni.

Ahogy az Aldiban és elkéne néhány, hiába gyorsak a pénztárosok, a flegma-idióta huszonéves kasszáslányokkal a francnak van kedve bohóckodni.

2023. júl. 24. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!