Az önkiszolgáló kasszákat miért találták ki?
Figyelt kérdés
A kasszás dolga ez szerintem, amit a vásárlóval végeztetnek el.Akkor kapja meg a kasszás fizetését is mindenki.2023. júl. 19. 06:53
11/43 anonim válasza:
9-es én is, tiszta feszülten állnak a hosszú sorban, mint a birkák, de hat Isten mentse őket hogy at menjenek az önkiszolgáló pénztárba, es most már rájöttem, azért, mert nem kapnak érte fizetést, vicces néhány ember felfogása.
12/43 anonim válasza:
#9 tegnap a Sparban pont fordítva volt, az önkiszolgálónál állt a sor, a hagyományos pénztárnál meg senki. Bár ez a ritkább eset.
13/43 anonim válasza:
Kis értékű vásárlásnál gyorsan átérsz,az ideg akkor kap el ha heti bevásárlással oda állnak..
14/43 anonim válasza:
Én mondjuk jobban szeretem a sima kasszát, de ebben benne van az is, hogy sokszor veszek olyan dolgot, amihez úgyis kell személyes segítség, alkohol, plombák, lopásgátlók stb. Másrészt sok mindent is vásárolok, a kasszás még sorban állással együtt is gyorsabban olvassa be az árut, amit ki tudok pakolni a nagy szalagra, mint azon a fél négyzetméteren az öngyilkoskasszánál. Sok helyen meg csak kártyát fogad el, készpénzzel eleve csak a személyes kassza marad. A dechatlonos meg ahhoz hasonló automata beolvasók se lennének rosszak, ha nem olvasná be a már a hónapokkal korábban ott megvásárolt táskámat újra, mintha most venném meg.
15/43 anonim válasza:
Nem tudom, az senkiben nem merül fel, hogy valaki nem tudja használni az önkiszolgáló kasszát, vagy tart tőle, hogy valamit rosszul csinál. Vannak ugyan felügyelők, akik nézik hogy minden jól haladjon, de akkor is egyszerűbb, és kényelmesebb a hagyományos kassza. Engem pl zavar, hogy pl pékárúnál be kell ütni, hogy hány darab. Vagy most ezt csinálja, azt csinálja, helyezze be a pénzt vagy kártyát. Minden terméket csippantson le. Nagyobb mennyiségnél biztos nem mennék önkiszolgáló kasszához, mert 5x annyi ideig tartana. Inkább bízom azokra akik értenek hozzá, és nem nekem kell kínlódni azzal a szarral.
16/43 anonim válasza:
Nagyon jó érzés sorba állni 15 percig 2 darab termékkel, mint kifizetni 1 perc alatt és menni a dolgodra ugye?
Szerintem is..
17/43 anonim válasza:
Pedig elrontani nehéz.. a legtöbb 8 általánost elvégzett ember képes kellene hogy legyen használni. Szerintem lényegében szégyen ha valakinek nem üti meg az értelmi szintjét..
Egyedül nagyon idős embernél nézhető el.. kb.
19/43 anonim válasza:
Mert a kasszás drága a boltnak, a gepeket meg csak egyszer kell megvenni
20/43 anonim válasza:
Alapvetően azért, mert egy felügyelő akar 6 kasszára is tud figyelni, így hatszor annyi vásárló tud fizetni kb ugyanannyi idő alatt, mintha 6 sima kassza lenne, 6 kasszással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!