Mert utálom, mikor a nyakamba lihegnek a szalagnál, és löknek előre, hogy pakolgassanak.
2023. jan. 25. 21:29
2/40 anonim válasza:
első..önkiyzolgáló..
imádom.kevesen mernek oda menni kevesebb a sorban állás
2023. jan. 25. 21:30
3/40 anonim válasza:
2, igen. Nyilván ezért szeretem, mert utálom a nem önkit, lásd indoklás. Nehéz összerakni, igaz?
2023. jan. 25. 21:33
4/40 anonim válasza:
Gyorsabb, egyszerűbb.
2023. jan. 25. 21:39
5/40 anonim válasza:
Önkiszolgáló, mert a sok barom sorbaáll a másiknál, így legalább 2 perc alatt végzek. Nem bszakodnak előttem, nem tolja a másik a seggembe a kocsit, nem kell megvárni, míg Micinéni pofázik a kasszással, gyors, hatékony, fogom a cuccot és húzok a dolgomra.
2023. jan. 25. 21:39
6/40 anonim válasza:
Egyrészt utálom, hogy nem ismerem a kódokat, sokáig kell keresgélni, ami nem elöre csomagolt cucc, másrészt nem az én dolgom a pénztáros munkáját elvégezni.
2023. jan. 25. 21:42
7/40 anonim válasza:
Mert nem lehet elvenni a mérlegről semmit, amíg nem fizettem, hiába veszek kevés dolgot, nem fér el rajta semmi
2023. jan. 25. 21:47
8/40 anonim válasza:
Szeretem az önkiszolgálót, mert ezerszer gyorsabb, kevesebben használják, nem mászik rám az utánam következő, és nem kell a kasszás bénázására várnom.
Viszont zavar, hogy Magyarországon meg kell várni, hogy kijöjjön a blokk, mielőtt pakolni kezdek. Csomó plusz idő. Németországban élek, itt nem csipog be a gép tőle, ha már a blokk nyomtatásánál pakolászni kezdek, de Kanadában sem volt ebből sose gondom. Csak itt van minden ráállítva arra, hogy az ember biztos lopni akar...
2023. jan. 25. 21:54
9/40 anonim válasza:
Amúgy ha mindenki ezt preferalja, akkor miért volt ma kilométeres sor a rendes kasszánál a tescoban, amikor szó szerint odasétáltam az egyik önkiszolgálóhoz várakozás nélkül?
Ennyire szeretnek az emnerek szpni?
2023. jan. 25. 22:02
10/40 anonim válasza:
Nekem mindegy. Mindig azt választom, ahol kevesebben vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!