A McDonald's-nál az önkiszolgáló italtöltők nem azért vannak kirakva hogy utána újratölthessük a poharainkat többször is?
Nem azért vannak kint.
A KFC-nél újratölthetőek a poharak. El is mondják neked.
A Mekitől sosem hallottam még, hogy újratölthetősek lennének a poharak.
Majd egyszer szólni fognak ne félj, vagy a biztonsági őr, ahol van. Vagy majd a dolgozók.
A Burger Kingben sem lehet újratölteni.
Az, hogy a sok ... ember oda megy és újratölti, ott ahol nincs elmondva, kimondva, tájékoztatva az ember, hogy újra tölthető a pohár, az magát az embert minősíti.
Én se a Mekiben, se a Burger Kingben nem mennék oda, hogy akkor most újratöltöm a poharam 100x-or. Ha tudnám, a dolgozóktól vagy magától a két cégtől, hogy lehet, akkor oda mennék és újratöltenék.
A KFC-ben tudomásra van hozva, hogy lehet és egy percig sincs bennem rossz érzés, hogyha oda megyek a géphez 6-8x-or is.
Én a KFC-ben nagyon sok üdítőt szoktam inni.
Második, te barom. Azért tették ki oda őket, hogy a kiszolgálás gyorsabb legyen.
Szerinted, ha lehetne újra tölteni náluk akkor nem mondanák azt, mint a KFC-nél. Érdekes itt minálunk Győrben nem megy oda senki magának újra tölteni a poharát, szóval, jah...
Megnéztem a Meki honlapján is a kérdéseknél amiket fel lehetett tenni a Mekinek és ott is írják.
Tessék bemásolom ide, de te is megtalálhatod a honlapjukon és el is olvashatod a Mekilexinban.
-Miért nincs lehetőség az üdítő ingyenes újratöltésére?
Meki válasza: Áraink egy pohár üdítőre szólnak. Korlátlan ital fogyasztása esetén eltérne a jelenlegi árazáshoz képest az üdítők ára – ezt pedig mi nem szeretnénk.
A Burger Kingben sincs ilyen tájékoztatás, ott ahol kint van az üdítőgép, hogy újra töltheted. Ő náluk sem lehet.
Érdekes itt minálunk Győrben nem megy oda senki magának újra tölteni a poharát, szóval, jah...
Csak én, a párom,meg az összes barátom.. de igazad van,ja. senki nem.
Azért van kirakva,hogy gyorsabb legyen a kiszolgálás,és mindenki azt töltsön magának,amit akar, ne az legyen,hogy kólát kérek,de mégse,fantát,de nem,mégis kólát,aztán fantát kapsz.. Másrészt viszont ennyi pénzért én újra töltöm,kutyát nem érdekli,hogy mennyit iszol. Azt a szörpöt,amit aztán higítanak olcsón veszik meg,és rohadt sok hasznot rápakolnak,tehát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!