Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A McDonald's-nál az önkiszolgá...

A McDonald's-nál az önkiszolgáló italtöltők nem azért vannak kirakva hogy utána újratölthessük a poharainkat többször is?

Figyelt kérdés
Csak mert én eddig mindig újratöltöttem és soha nem szóltak érte.

2017. febr. 6. 22:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Hidd el, jobban jársz, ha egyszer sem töltöd meg azt a poharat :D

Cukros, vegyszeres víz. Igyátok egészséggel.

2017. febr. 7. 01:48
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Magyarországon igen, mert valószínűleg ismerik a morált, és belekalkulálják az árba a "nekem szabad" hozzáállást. Normális országokban csak akkor, ha ki van írva.
2017. febr. 7. 03:37
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Azért elég kamu ez, hogy az árazás miatt nincs újratöltési lehetőség, amikor így is kb 15-szörös áron adják az italt.
2017. febr. 7. 07:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy a KFC-be is meg a Mekibe is kb egy áron a menü az előbbi mégis újratölthetős. Amúgy nálunk jó vidéken :D nem tették ki a mekibe az italtöltőt, ugyanúgy a pult mögött van.
2017. febr. 7. 07:58
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Zegen minden tahó újratöltötte, azóta nincs önkiszolgálás.
2017. febr. 7. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A sok hitetlennek üzenném:

Pl. az Aréna és az Allee plázákban (Budapesten) a Burger Kingekben ki van írva a pénztárosok mögé, hogy a szénsavas üdítőket újra lehet tölteni. De igen, sok helyen nincs ilyen, például a Corvin plázában sem. Mekibe nem járok, arról nem tudok nyilatkozni.

Kép, amit találtam:

[link]

(A barna sávon a reklámok alatt: "TÖLTSD ÚJRA!")

Persze nem mai kép, de amikor utoljára voltam, ugyanez volt a helyzet...

2017. febr. 7. 09:10
 17/17 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként a Mekik (de gondolom a Burger Kingek is) franchise rendszerben mennek, szóval mindegyik étterem egy külön vállalkozás, van valamennyi mozgásterük, így sosem egységesek a szabályok teljesen.
2017. febr. 7. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!