Az önkiszolgáló kasszákat miért találták ki?
Rendelj online akkor és mêg össze is készítik és házhoz viszik a cuccot.
Én személy szerint, ha csak tehetem, az önkiszolgálót választom. Sokkal jobb.
"A kasszás dolga ez szerintem, amit a vásárlóval végeztetnek el.Akkor kapja meg a kasszás fizetését is mindenki."
. Jaj, ezt a bullsh*itet már megint... és vannak emberek, akik csak azért nem használják, mert nem fizetnek nekik.
Szerinted az önkiszolgáló kasszának a fenntartása nem jár költségekkel?
Azért vannak ilyen kasszák, mert van olyan, hogy több a vásárló, mint a rendelkezésre álló kasszás, könnyebb kezelni őket erőforráskezelői oldalról, mivel ha üresjárat van, az nem jelent jelentős pluszköltséget. És rendszerint sokkal kényelmesebb.
Persze, majd egy havi fizut akarsz kapni, mert le olvasod magadnak azt a pár terméket?Vagy hogy gondolod kedves kérdező? Egyébként meg ha nem tetszik, nyugodtan állj sorban a hagyományos pénztárnál, szíved joga, már amíg lesz hagyományos.
Már majdnem olyan unalmas ez az önkiszolgáló kasszákról szóló nyígás, mint az incel siralmak az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!