Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy osztjátok be a pénzt?

Hogy osztjátok be a pénzt?

Figyelt kérdés

Én az elmúlt évben kaptam 2x emelést, ami arra volt jó, hogy tudjak mit venni amit eszünk, de ennyi, hóvégére üres a kassza. Már lemondtam Netflixet, az otthoni netet, tévét, nem költünk alkoholra, szemét kajára, üdítőre. Otthon főzök, menüt írok, listával járok vásárolni. Nulla szórakozás, BKV bérletet sem veszem már meg, bliccelek. Ne írjátok azt, hogy dolgozzak többet, vagy váltsak, mert így is 2 helyen havi 250 órát melózok és a szakmámban ennyi az országos plafon. És az átlaghoz képest jó a keresetem... csak a 45 ezres villany és 180 ezres gázszámla mellett.... hát na. Tudom, másnak ennyi a havi fizetése.

Korábban ennél alacsonyabb fizetéssel sem nagyon kellett megnéznem mire költök és volt extra szórakozás, étterem. Most meg.... nincs tapasztalatom benne.

2022. szept. 25. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
0%
#20 akkor megnézném a kézmosásodat, főleg egy vírusosabb időszakban. Én szépén nedves kézzel elkezdem körbeforgatni a tenyeremben, majs súrolom a kezem minden pontját. Napi többszöri kézmosás, minden hazaérkezés után, wc után, ha olyan munkát csinálo kitthon stb. és már nem azért, egy hetet nem bír ki nálam így egy szappan. Bele se merek gondolni, hogy akkor zuhanyzásnál elfogy 3 alkalom után vagy mi?
2022. szept. 25. 14:35
 22/86 anonim ***** válasza:
86%
21. Ez mar súrolja a kényszeresseg hatarait... bocs.
2022. szept. 25. 15:03
 23/86 anonim ***** válasza:
0%
Már ne haragudj, de a kézmosás az napi szinten úgy legalább 10x egyáltalán nem kényszeresség. Vagy te minden sz.rt összefogol és utána eszel, nyúlsz a szádba?
2022. szept. 25. 15:28
 24/86 anonim ***** válasza:
100%
Élelmiszeriparban dolgozom laborban, elég fontos itt a higiénia, de feleslegesen még mi sem sikáljuk ennyit s kezünket, nem sebészek vagyunk. Igazából többet ártasz vele, mint használsz, de te tudod. Gondolom fejben eldöntötted, hogy ez a normális, te csinálod jól, úgyhogy hiába magyaráznánk el az okát, nem érdekelne.
2022. szept. 25. 16:02
 25/86 anonim ***** válasza:
100%
24: én már nem is akartam újból reagálni rá, mert ez a betegség velejárója, hogy nincs betegségtudata.
2022. szept. 25. 16:04
 26/86 A kérdező kommentje:
#1 -es 80nm-es szigeteletlen Kádár kocka. Falun lakunk, itt ezek között nincs kisebb. A közeli megyeszékhelyen ebből egy 1.5 szobás panel sem jönne ki...
2022. okt. 3. 06:25
 27/86 A kérdező kommentje:
#4 évek óta így csinálom és nem vagyok büdös. A szappan meg tényleg szàrít.
2022. okt. 3. 06:27
 28/86 A kérdező kommentje:
#8 és amíg kitanulom a másik szakmát, miből etetem a gyereket?
2022. okt. 3. 06:28
 29/86 A kérdező kommentje:
#23 egyáltalán nem kényszeres. Én ok eü.-ben dolgozom és nálam is alap az ilyen szintű kézmosás plusz alkoholos fertőtlenítés is. Egy sima baba szappan nálunk is 1-1.5 hét alatt elmegy
2022. okt. 3. 06:32
 30/86 A kérdező kommentje:
Februártól valószínűleg utcára kerülünk. A tulajdonos közel a duplájára emelte a bérleti díjat és a villanyunk 45 ezer, a gáz meg legutóbb 168 ezer lett. Erre jönne rá 150 helyett 280ezres bérleti díj.
2022. dec. 8. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!