Hogy osztjátok be a pénzt?
Én az elmúlt évben kaptam 2x emelést, ami arra volt jó, hogy tudjak mit venni amit eszünk, de ennyi, hóvégére üres a kassza. Már lemondtam Netflixet, az otthoni netet, tévét, nem költünk alkoholra, szemét kajára, üdítőre. Otthon főzök, menüt írok, listával járok vásárolni. Nulla szórakozás, BKV bérletet sem veszem már meg, bliccelek. Ne írjátok azt, hogy dolgozzak többet, vagy váltsak, mert így is 2 helyen havi 250 órát melózok és a szakmámban ennyi az országos plafon. És az átlaghoz képest jó a keresetem... csak a 45 ezres villany és 180 ezres gázszámla mellett.... hát na. Tudom, másnak ennyi a havi fizetése.
Korábban ennél alacsonyabb fizetéssel sem nagyon kellett megnéznem mire költök és volt extra szórakozás, étterem. Most meg.... nincs tapasztalatom benne.

10: szerintem is sokkal jobban szárítanak a folyékony izék....
Rossmannban veszek sajátmárkás babaszappant, tán 160 ft. Ennél jobb nincs!

15: ez nagyon igaz! :)
Nekem is van kolléganőm, aki ilyeneken "spórol", közben meg havi 30ezret elbagózik... :-D

18: pár nap????
Szerintem nekem a fürdésre elég több hétig egy szappan!
pedig naponta 2x szoktam zuhanyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!