Kriptovaluta befektetés hosszútávon?
Mielőtt esetleg nekem esne bárki, full kezdő vagyok, elméleti jellegű a kérdés, de elképzelhető, hogy belevágok. Már néztem pár videót, ami elérhető, van olyan könyv magyarul is, ami jónak tűnik kezdő oktató jelleggel, szerintem megveszem, viszont a kérdésem konkrétan az lenne, hogy mehetne-e az, hogyha:
Van mondjuk 200 ezer forintnyi összegem, amit úgy gondolom, hogy le akarom rakni egy évre kriproba. Nemtom pontosan, gondolom ezt át kell váltanom dollárba, mert dollárral tudok venni kriptovalutát. Mondjuk Binancen veszek tegyük fel Ethereumot, csak mondtam valamit. Szóval ebből a 200 ezer forintnyi összegből, amit dollárba átváltottam, veszek X mennyiségű Ethereumot, bent hagyom egy évig, nem nyulok hozzá, nem nézek semmilyen grafikont, egy év múlva ilyenkor kiveszem. Ilyen létezik? Van aki csinál ilyet? Ezhel hosszútávon így, ahogy felvàzoltam, inkább bukni lehet, vagy kamatozik valamennyit? Van egyáltalán ilyen?
Mondom, full kezdő vagyok, alap fogalmakat, meg alapszintű dolgokat olvastam, néztem eddig, de még nagyon az elején járok, csak ez pl. nagyon érdekelne, hogy van-e ilyen, mert ha igen, és ez működik, akkor értékállóság végett jobb, mintha forintban hagynám inflálódni a pénzem.
"Abból nem lehet üzletet csinálni ha valaki a buktatókról beszél, elmondja hogy miért egy rakás kaki!"
Én meg olyan youtube csatornát nézek, akikben megbízok, mert rengeteg más dologgal is foglalkoznak, több területen mozognak, és totál közvetlen az admin is, facebook csoportban is reagál mindenre, mellesleg pont azért is hiteles, mert nemcsak hurrázza, hogy milyen jó ez a kriptovaluta, hanem külön videóban beszél a hátrányairól is majdnem 20 percen keresztül, tehát totál objektív, és minden videóban elmondja, hogy hogy tudsz bukni igazán, ha nem figyelsz valamire, meg mit ne kövess el. Szerintem az ilyen típusú vloggereket nem azért fizetik, hogy mindenkit bekajáltasson.
Neked túl sok összeesküvés-elméleted van, és ilyenkor felmerül a kérdés, amikor ennyire bizonygatni akarod, hogy mennyire sz.r valami, hogy miért erőlteted ennyire. Ne hidd már, hogy valaki azért fizet, hogy itt gyk-n, amit 50 értelmes ember, ha használ, feltegyen egy kérdést, ahol dicsérik alatta kommentekben a szintén megvett emberek a kriptozást. Ez már nagyon mély összeesküvés-elmélet.
Uristen besirtam a commenteken :))
Ennyire nem erteni se a bitcoinhoz se a vilag mukodesehez eleg szanalmas :)
Tényleg ennyi degenerált van ezen az oldalon? 🤣🤣🤣🤣
Az egyik papagáj most küldött nekem privárban egy habzó szájjal vergődő, káromkodós üzenetet, mint valami idegbeteg, csak mert neki nem tetszik a kripto. 🤣🤣 Miért kell ennyire frusztráltnak lenni? Ha vki beteg miért nem keres szakembert?
Kérdező!
Válassz a kettő közül! Melyik ajánlat szimpatikusabb?
1: nekem adod a pénzedet és jövőre visszaadom és kapsz még 5% kamatot is. Isten bizony. Ha nem tenném, fizet helyettem a biztosító.
2: nekem adod a pénzedet és jövőre a háromszorosát adom vissza, vagy a negyedét, vagy semmit sem. Nincs biztosíték, csak az ígértem.
USDT stabil coinba binanceon 1 nap alatt csak beraktam stakingelni DEFI Stakingre és ezer forintal kevesebbet ért másnapra. Olyas valami amit arra hoztak létre hogy elvileg stabilan tartsa az értékét. Esik magátol mint a sz@r, folyamatosan csökken az értéke akármit csinál ezekkel az ember.
Politika, üzleti érdekek, meg minden ahol érdek van és nagy számban érik el az emberek és olvassák. Nem próbálják minden eszközzel ezt irányítani a különböző érdekek. Ja és a videósodról ebből él hogy erről videókat gyárt. A Youtubon már meg sem jelennek a videók alatt azok a kommentek amik nem a videós szálya ízének megfelelő. A birka tömeg meg elhiszi az előre komponált álláspontot. Ilyen oldalakon mint ez meg kiidegelik, tömegével az érdekek írkálnak és kiszorítják az átlagkommentelőt! Ez a fajta márketing a tömeghülyítés legjobb eszköze. Nem kell kioktatni hogy nem így van mert részletesen láttam hogy megy!
Kérdező, ha nem értesz hozzá, rakd be Kucoin-ra, Smart Rebalance botba. Az majd rakosgatja helyetted. Válassz ki 5-6 szimpatikus coint, a többit bízd az ingyenes robotra. Pl BTC, ETH, SOL, KCS, KDA, LUNA.
Egy év múlva meg írd ki ide hány százalékot hozott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!