Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénzhezjutni , kismamaként,...

Pénzhezjutni , kismamaként, egyedül?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném , semmilyen önsajnálatról szó nincs .

Próbálom röviden leiirni az én kis történetemet.

Az életemben kiskorom óta egyedül vagyok, nincsenek szüleim sem nagyszüleim. Senkim . Volt aki nevelt , de tőlük sajnos csak a rosszat kaptam.

Van iskolai végzettségem , szociális gondozó vagyok. Dolgoztam is egész mostanáig. Mivel kiderült, 3 hete hogy terhes vagyok. Ikrekkel.

Egy olyan férfitól, aki elhitette velem hogy szeret... mostmeg persze eltűnt mint szamár a ködben. Nem kellünk neki sem én sem a gyerekek.

A kérdésem a következő... azokhoz akil esetleg jártasabbak a dologban .

Hogyan tudnék pénzhez jutni, egyedülállóként? Ilyen hitelre , kölcsönre gondolok.

Babaváró úgy tudom csak házaspárral együtt igényelhető...

Jelenleg egyik barátnőmnél lakom, ahol nyilván nem sokáig maradhatok. Táppénzt kapok, majd a babák születése után GYED-et.

Sajnos ez a táppénz még alberletre sem elég...

Esetleg a helyi önkormányzat segitségét kérhetem-e lakást illetően? Jelenleg nagyon kétségbe vagyok esve , minden tőlem telhetőt szeretnék megadni a gyerekeimnek. Semmi kilátás..

2021. dec. 2. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
20%

10 Miert szenvednenek egy egesz eletet? :D Nem mindenki olyan menthetetlen, mint te.

Kerdezo, mennyi felretett penzed, tartalekod van?

2021. dec. 2. 21:30
 12/68 anonim ***** válasza:
97%

"Egy olyan férfitól, aki elhitette velem hogy szeret... mostmeg persze eltűnt mint szamár a ködben. Nem kellünk neki sem én sem a gyerekek."

Tervezett gyerek/gyerekek akitet a szíved alatt hordasz?

2021. dec. 2. 21:30
 13/68 anonim ***** válasza:
62%

#3 akkor adj neki tanácsot, hogy miből fizessen az albérletet, a saját és a gyerekei ellátását?

Előbb kellett volna gondolkodnia és azután védekezés nélkül dugnia. Biztos mély és bensőséges kapcsolat van közte és az apa között, ha az apa így szó nélkül faképnél hagyta.

2021. dec. 2. 21:46
 14/68 anonim ***** válasza:
79%
#11 szerinted mennyije van, ha a bnőjénél lakik és a gyk-n kér segítséget hogy mihez kezdjen?? Biztos milliárdjai vannak a bankszámláján, csak titokban mazochista.
2021. dec. 2. 21:47
 15/68 anonim ***** válasza:
76%

"Hogyan tudnék pénzhez jutni, egyedülállóként? Ilyen hitelre , kölcsönre gondolok."

És ha most fel is veszel annyi hitelt, amiből szűkösen meg tudsz élni mondjuk pár évig. Utána miből fizetnéd vissza, két gyerek nevelése és albérlet mellett, egy szociális gondozói fizetésből?

Egyszerűen nem létezik olyan megoldás (a törvények és a jóerkölcs keretein belül) amivel meg lehetne oldani az anyagi helyzetedet. Nincs és kész. Nem tudunk mást mondani.

2021. dec. 2. 21:49
 16/68 anonim ***** válasza:
80%
Akkor ha nem kell az abortusz akkor add örökbe inkább az árvaház mintsem az utca vagy egy döngölt padlós putri.
2021. dec. 2. 21:53
 17/68 anonim ***** válasza:
0%
Sztem ez kitalált kérdés.
2021. dec. 2. 21:57
 18/68 anonim ***** válasza:
6%

13, epp ezt akarom tenni, de ahhoz tudnom kell, mennyi penz all rendelkezesere.

14, nem tudom, lehet, van par millioja. 27 eves, nehogy mar semmi penzt nem sporolt meg, miota dolgozik

2021. dec. 2. 21:57
 19/68 anonim ***** válasza:
32%

Az önkormányzati lakások elé szar állapotban vannak, de egy próbát megérhet

Keress valami otthoni munkát, amit gyerek mellett is lehet; vagy menj egyetemre, ott jár ösztöndíj pár tízezer is lehet akár, ha jól tanulsz és babáért is jár plusz pont

2021. dec. 2. 22:21
 20/68 anonim ***** válasza:
54%
Abortusz, aztán egyetem, diakhitel, majd valami rendes meló.
2021. dec. 2. 23:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!