Egyedül vagyok. Nincs semmilyen támogató hátterem. Van egy kis állampapír megtakarításom, amit a nyugdíjamra tettem félre. Olvasom, nagyot romlott most a gazdaságunk. Vegyem ki a pénzem, tegyem máshová? Hová?
Tekintve hogy nagyon máshova nem tudod tenni, ami szinte kockázat nélkül fix előre kiszámítható hozamot hoz, nem biztos hogy kivenném a helyeden.
De mindjárt megjelennek majd a kripticsilliomosok, akik megpróbálnak majd rábeszélni hogy tedd az egészet bitcoinba.
3..2..1..
"Viszont ha nagy az állami gubanc, akkor ez is ugyanúgy bedől, mint a másik állampapír."
Államcsőd idején teljesen mindegy, hogy hol és mennyi pénzt tartasz. Elértéktelenedik, befűthetsz vele. Ezen kár rugózni, mert senkinek nem érdeke, hogy ez legyen.
A környezetemben eddig mindenki csak vesztett a kripto-val. Ők értettek kicsit vagy jobban hozzá, de mégis veszítettek milliókat. Én 0% értek hozzá. Senkim nincs, aki a pénzügyi világban mozog és tudna ezt-azt javasolni. Nincs értelme belevágni olyanba, amihez 0% ismeretem van és egyelőre nem szeretnék vele foglalkozni. A kripto világa NEM foglalkoztat és ezt jeleztem is.
Köszönöm, ha ezt elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!