Életem első millióját mibe tegyem, fektessem?
Figyelt kérdés
Telket vegyek, valamilyen részvényt, vagy állampapírt?
Sajnos tanácstalan vagyok, kérlek adjatok megindokolt választ.
Köszönöm.
2021. márc. 29. 22:30
2/27 anonim válasza:
Milyen telket akarsz venni 1 millióért áruld már el.
3/27 anonim válasza:
Én aranyat illetve bitcoint vennék rajta.
5/27 anonim válasza:
Na a bitcoinos agyhalott megint itt van. :'D Vegyed csak a bitcoint (nem te kérdező, hanem ez az agyhalott), bukd csak el a pénzed.
6/27 anonim válasza:
Attól, hogy ti nem értetek a bitcoinhoz, azért nem kell másoknak is bizonyítani a tudatlanságotokat.
7/27 anonim válasza:
Okos volt, aki bitcoint vett...
...2015-ben.
8/27 anonim válasza:
eddig 100 millió Ft-t kerestem bitcoinnal szóval nagyon megéri. Azt sajnálom csak hogy dolgoztam pár évet, mert bitcoinnal az egész életemre elég pénzt szedtem össze
9/27 anonim válasza:
8. Az egyik legjobb barátom meg 60 millió forintot keresett pár hónapja a Gamestop részvényekkel. Igaz neki volt kb 10-15 millió forint megtakarítása (informatikus) és azt tolta bele. De már realizálta, tehát kivette belőle a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!