Életem első millióját mibe tegyem, fektessem?
Telket vegyek, valamilyen részvényt, vagy állampapírt?
Sajnos tanácstalan vagyok, kérlek adjatok megindokolt választ.
Köszönöm.
2-es! 283 telekhirdetés van a jófogáson 600ezer és 1millió között. Nyilván nem budai építési telekről van szó, de pl. én is vettem 6éve 1millióért telket, ami most kb. 4-et ér.
Ha nem lesz szükség a pénzre rövid időn belül, akkor jó lehet a telek, de arra is gondolj, hogy valamennyi munka van vele, rendben kell tartani.
"Életem első milliója" "Első 1 milliót megszerezni volt csak nehéz, utána könnyű volt"
Ezeket sajnos amerikaiak kezdték el mondogatni, és dollárban kell érteni
1 millió ft így 2021-ben gyakorlatilag semmi, egy marék rizs. Ezt az összeget befektetni nem tudod úgy, hogy értelmezhető profitot hozzon
Ha nincs vésztartalékod akkor annak viszont tökéletes lehet, rakd egy külön megtakarítási számlára amihez bármikor hozzáférsz.
Ha "befektetni" akarod akkor pedig magadba tudod esetleg. Képzeni magadat. Tanfolyam, szakma etc
Nos ez a kérdés is bizonyítja, hogy nem lehet itt a válaszadókra hallgatni. A bitcoin ellen úgy igazán semmilyen érv nem szól, 10 éve mondogatják hogy buborék, és itt is lepontoznak mindenkit, aki azt írja hogy abba tedd.
Mégis mibe másba lehetne? Ha kriptóba teszed, bőven van rá esély, hogy megtöbbszöröződik. Ha valami fix biztonságosba, akkor lesz belőle 5 év múlva 1,1 millió, úgy hogy az infláció miatt olyan lesz mintha buktál volna.
A bitcoin és a kripto egy fasza dolog, ha 1M-t szeretnék most befektetni, akkor biztosan ebben gondolkodnék.
Az hogy most 50-60k a bitcoin semmit nem jelent, a cégek most kezdenek bekapcsolódni, a téma elején járunk, ez még nyomni fog sokszorozódást. Az értéke vagy baromi sok lesz, vagy lemegy 0-ra (évtizedek múlva). Itt nem fog megállni, az biztos.
bitcoin jelenleg. Az ára folyamatosan változik olyan mint a jojó.
-----
Ingatlanba akkor fektessél pénzt ha van már minimum 6 milliód.
------
Fektessed saját magad tovább tanulásába!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!