Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan jutottál az első 1-2...

Hogyan jutottál az első 1-2 millió forintodhoz?

Figyelt kérdés

Mivel sikerült elérned,mennyi idő alatt?

Sajnos az a tapasztalatom hogy becsületes munkával sosem lesz annyim,hiszen nem tudok egy fityinget sem félretenni.

A körülöttem lévők mind csinálnak valami illegálisat és az összes gazdag,egyedül én vagyok a csóró akinek hó végén kajára sem telik.

A szakmáimmal és érettségimmel kitörölhetem,jobb munkát egyenlőre nem kapok,nincsenek rokonaim és albérletben élek mert más választásom nincs. Befektetni nem tudok semmibe hiába szeretném.

Mi a fenét csináljak hogy végre legyen pénzem és ne kelljen éheznem?

2021. márc. 19. 16:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%

Készpénz megtakarításom ugyan nekem sincs, de fizetem a lakáshitelt, autóhitelt és azok értéke bőven meghaladja a tartozásomét. Becsületes, full bejelentett munkából.

Sajnálom hogy "nincs mit enned", de ez azért gáz, hogy jössz panaszkodni, hogy mindenki illegális dolgokat csinál és adjunk már tippeket.

Tanulj! Dolgozz!

Amúgy meg 1-2 millió nem olyan nagy pénz. Abból pl még nem nagyon indítasz saját vállalkozást.

2021. márc. 19. 16:18
 2/25 anonim ***** válasza:
Raktári kulimunkával, szülőknél lakva.
2021. márc. 19. 16:20
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

"körülöttem lévők mind csinálnak valami illegálisat és az összes gazdag"

Te már előre eldöntötted, hogy a körülötted lévők illegális tevékenységből szerzik a pénzüket. Hidd ezt. Nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről.

2021. márc. 19. 16:21
 4/25 A kérdező kommentje:

Gáz vagy nem gáz ez van,ha nem pászol lehet tekerni.!

Nem panaszkodom csak elmondom a tényeket.

1-2 milla valóban nem sok,de amire én gondoltam ennyi pénzből kilehet építeni. Tanulni ingyen nem tudok,már jártam mindenhol semmi! Dolgozom mint a bolond alamizsnáért mert más nincs 100 km-es körzetben ezen a helyen.

2021. márc. 19. 16:21
 5/25 A kérdező kommentje:

Szüleim nincsenek. Rokonaim sem.

Utolsó; nem önként és dalolva én döntöttem el hanem több utcabelim próbált már beszervezni és innen tudom, szerinted ha valaki egész nap otthol lógatja a lábát (nem otthoni munkáznak meg programozgatnak) és 3 db nagy köteg pénzt hoznak át mutogatni az tisztapénz legálisan? Biztos bolti dolgozók titokban otthonról mi?....

2021. márc. 19. 16:24
 6/25 A kérdező kommentje:

Pontosan tudom milyen "munkát" végeznek de nem szeretném leírni mert akkor este nem fogtok aludni...Én nem akarok benne lenni ilyesmiben,azért nincs pénzem,mert inkább becsületesen szeretnék pénzt keresni.

Az a gáz hogy itt mindenki leugatja a másikat,egy értelmes választ nem kaptam. Olyanok válaszát vártam akiknek van ennyi pénze és miből hogyan. Nem az olyanokét akiket anyu meg apu tart el a mamahotelban.

2021. márc. 19. 16:26
 7/25 anonim ***** válasza:
93%

Az első millióim 18évesen szereztem, internetes pokerből, még 2010 előtt. Amint 18lettem, és játszhattam, elkezdtem. Nem volt nehéz. Illegális sem volt... :)

Utána sokáig abbahagytam, külföldön voltam, ott is simán megkerestem a 7-800 ezret havonta, amiből több, mint 300-at tudtam félretenni, havonta. Nem éltem rosszul.

Tekintettel arra, hogy az egyik leggyakoribb helyesírási hibát vétetted el (egyenlőre... 2 darab fa lehet egyenlő hosszúsága, és egyelőre az egyelőre nem egyenlőnek írandó(diszgráfiás, diszlexiás embert zavar az ilyen)). Szóval, tekintettel erre, attól tartok, hogy nem azzal van a baj, hogy legális akarsz maradni, nem is azzal, hogy szakma vagy érettségi. Nekem egyik sincs, még is megoldottam, megoldom mai napig, pedig van handicap a nyakamban, rendesen. Sírás helyett, ahelyett, hogy azt nézed a másiknak mi van, mi nincs, találd fel magad!

Mi az, hogy kajára sem telik? Milyen munka az, amiből még kajára sem telik? Ne haragudj, de egy szánalmas, csöves, McDonald's is fizet kb. netto 150-160 ezret. Ennyi pénzből van, aki a családját tartja el. Neked miképp nem sikerül még kaját sem venni, segíts ezt kérlek összerakni, mert nekem nem megy!

2021. márc. 19. 16:30
 8/25 anonim ***** válasza:
Jól van. Hagyd már abba a hisztit.
2021. márc. 19. 16:31
 9/25 anonim ***** válasza:
Dolgoztam és 5 hónap alatt feleretttem ennyit
2021. márc. 19. 16:36
 10/25 A kérdező kommentje:

Igen de azt nem írtam bele hogy 2 hitelt fizetek egyedül az elhunyt szüleim adósságai miatt! 170 ezer a nettom ebből 100e a 2 hitel.

45 ezer a bérleti díj (legolcsóbb lyukban lakom) +mellé rezsi. Szerintetek akkor? Kis településen lakom és nincs lehetőségem lelépni

2021. márc. 19. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!