Ha a választás adott lenne csóró budapesti, vagy módosabb vidéki lennél 25 millió ft ból?
Adott egy kb 25 m ft értékű ingatlan meg vagy 5 m ft készpénz is.
Mivel nincs diplomám, csak pár okj vizsga, gépkezelői vizsgák, jogsi, így jelenleg budapesten nettó 140-280 ezer ft közötti jövedelemmel számolhatok a munkákat illetően.
Viszont a lakásom meglehetősen lepukkant, ráadásul társasházi, még kert sincs.
(Lediplomáznék én, de nem várok tőle nagy csodát, viszont vagy 5 évembe telne legalább)
Érdemesebb lenne vidéken újrakezdeni 40 évesen?
laktam Budapesten, most pesttől kb. 15 km-re lakom.
kertes családi ház mindenképp, már nem mennék vissza pestre.
Hát a 140 és a 280 úgy értendő, hogy munkajellegétől, óraszámtól stb függően, de átlagban budapesten a nem diplomás nettó órabérek 800-1400 ft között vannak, beosztástól, munka jellegétől függően, szóval ezzel lehet számolni a többi meg a szorzótábla, túlórák, magasabb havi óraszám , munkaidőkeret stb.
Másodállással kereshetek én havi nettó 500 at is, csak életem nem lesz mellette...
Csak ugye még azt hozzátenném, hogy ez vidéken sem annyira kevesebb, hogy megérje pesten lakni.
Alapból csak a közösköltségem egy huszas, és mindenki mindenbe beleszól /ellenőriz /agyonszabályoz, kert sincs,
Leshetem az akciókat ha spórolni akarok...
Nem is 25 millából vennék ingatlant, kb a feléből...
Nézted az ingatlanárakat mostanság? 10-14 milliókért már elég jók vannak.
"Ilyen attitűddel jó lesz neked vidéken valami zsák faluban. Ott te lehetsz a király a semmire."
Mert? Bp-n mi van? Adók, arabok, cigányok meg kínaiak?
Vagy a farokméregetés minden piroslámpánál?
Tiszta balkán, és még lepukkant a környezet is!
A rengeteg csövesről már nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!