Hogyan jutottál az első 1-2 millió forintodhoz?
Mivel sikerült elérned,mennyi idő alatt?
Sajnos az a tapasztalatom hogy becsületes munkával sosem lesz annyim,hiszen nem tudok egy fityinget sem félretenni.
A körülöttem lévők mind csinálnak valami illegálisat és az összes gazdag,egyedül én vagyok a csóró akinek hó végén kajára sem telik.
A szakmáimmal és érettségimmel kitörölhetem,jobb munkát egyenlőre nem kapok,nincsenek rokonaim és albérletben élek mert más választásom nincs. Befektetni nem tudok semmibe hiába szeretném.
Mi a fenét csináljak hogy végre legyen pénzem és ne kelljen éheznem?
Idióták,sokat értetek az örökségekhez gratulálok!!!
Tartozást nem lehet lemondani csak úgy ugyanis a bank behajtja így is úgy is. A házat már rég elszedték az egész életük adósság volt..nagyon sok itt az önkéntes ügyvéd de szerintem olvassatok vagy tapasztaljatok mielőtt beleugattok csicskák
Tipikus rinyagép, aki azt hiszi csak vele szemét az élet... Mindenki mással meg kedves, mindenki, aki nem az ő helyzetében van, csak azért, mert
vagy keci, vagy szerencsés
A valóság viszont az, hogy én 3 évesen olyan beteg lettem, hogy a szövődménye egy egész életen át tartó rendellenes agyi fejlődés lett, aminek hatására (kezeletlen voltam ráadásul) súlyos hátrányban kezdtem az iskolát, dolgozni sem tudok úgy, mint mások. Ezt tarkítja az állandó alvás probléma, depresszió, szorongás, és halom mentális probléma. 30 éves koromra cukorbeteg lettem, holott nem étkeztem rosszul, soha. Refluxos vagyok, állandóan minden bajom van. Iskolát be sem tudtam fejezeni. De nem rinyáltam GYKn, hanem feltaláltam magam! Itthon tanultam pokerezni, napi 14-18 órában játszottam és tanultam a játékot. Feltettem az egész fiatalkorom arra, hogy majd az kihúz a szarból. Kihúzott, elmentem külföldre, úgy, hogy se szakmám, se semmim sem volt. Barátom 1db sem, ismerős 1db sem, és diszlexiásként kellett egy idegen nyelvet tanulnom, úgy, hogy a magyar sem fog menni tökéletesen soha. Gané, alja munkákat végeztem évekig. Csomó emberrel kellett együtt laknom, olyan házban, ahol a fal vastagsága egy gipszkarton volt. Hallottam, ha szarnak, hugyoznak, isznak, lélegeznek. Így éltem évekig, de nem érdekelt, csak az, hogy később ne kelljen majd így éljek. Eltelt azóta 10év, és már itthon lehetek, és nincs anyagi problémám, és nem valószínű, hogy valaha lesz. Vállalkoztam, és kártyázom újra, ami nem rossz mellékes.
Lehet rinyálni, lehet sírni, de attól jobb nem lesz. Aktuálisan könnyíthet a lelkeden, de erre vannak szakemberek. Idegeneknek rinyálni, és a másikra mutogatni, az a gyengék módszere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!