Hogyan jutottál az első 1-2 millió forintodhoz?
Mivel sikerült elérned,mennyi idő alatt?
Sajnos az a tapasztalatom hogy becsületes munkával sosem lesz annyim,hiszen nem tudok egy fityinget sem félretenni.
A körülöttem lévők mind csinálnak valami illegálisat és az összes gazdag,egyedül én vagyok a csóró akinek hó végén kajára sem telik.
A szakmáimmal és érettségimmel kitörölhetem,jobb munkát egyenlőre nem kapok,nincsenek rokonaim és albérletben élek mert más választásom nincs. Befektetni nem tudok semmibe hiába szeretném.
Mi a fenét csináljak hogy végre legyen pénzem és ne kelljen éheznem?
Félre a tévhitekkel!
"becsületes munkával sosem lesz annyim,hiszen nem tudok egy fityinget sem félretenni"
Aki többet keres, mint te, az ezek szerint mind becstelen? :o
A becsületes munkának az az ismérve, hogy szarul fizet?
"1-2 millió nem olyan nagy pénz. Abból pl még nem nagyon indítasz saját vállalkozást"
1 millióból indítottam el azt a vállalkozást, amiből aztán huszonvalamennyit csináltam. Jó, legyen ma már másfél ez az összeg az infláció miatt.
De ha tudásalapú lett volna az a vállalkozás, nem termékberuházós, elég lett volna ennek a tizede is.
"Tanulni ingyen nem tudok"
Dehogynem, előtted az egész internet, rengeteg tudás van rajta, teljesen ingyen!
1-2 millió forint sajnos tényleg nem sok pénz. Arra elég hogy ha meg szűnik a munkahelyed és hónapokig nem találsz semmi munkát akkor legyen mihez hozzá nyúlni.
Én 16 hónap alatt sikerült félre rakni 2.5 milliót. Rengeteg munkával.
A kérdezőnek kell hogy igazat adjak. Ma Magyarországon becsületes munkával nem lehet félre rakni, max akkor ha minden túlórát be vállal az ember.
----
Akiket én ismerek, szinte mindenkinek van valami plusz mellékes dolog amiből jön pénz és egyikse legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!