Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan jutottál az első 1-2...

Hogyan jutottál az első 1-2 millió forintodhoz?

Figyelt kérdés

Mivel sikerült elérned,mennyi idő alatt?

Sajnos az a tapasztalatom hogy becsületes munkával sosem lesz annyim,hiszen nem tudok egy fityinget sem félretenni.

A körülöttem lévők mind csinálnak valami illegálisat és az összes gazdag,egyedül én vagyok a csóró akinek hó végén kajára sem telik.

A szakmáimmal és érettségimmel kitörölhetem,jobb munkát egyenlőre nem kapok,nincsenek rokonaim és albérletben élek mert más választásom nincs. Befektetni nem tudok semmibe hiába szeretném.

Mi a fenét csináljak hogy végre legyen pénzem és ne kelljen éheznem?

2021. márc. 19. 16:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Vissza lehet utasitani az örökséget. Törvény, es tapasztalat. Szoval ez avgy kamu, vagy nagyon butus vagy.
2021. márc. 19. 18:28
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Félre a tévhitekkel!

"becsületes munkával sosem lesz annyim,hiszen nem tudok egy fityinget sem félretenni"

Aki többet keres, mint te, az ezek szerint mind becstelen? :o

A becsületes munkának az az ismérve, hogy szarul fizet?

"1-2 millió nem olyan nagy pénz. Abból pl még nem nagyon indítasz saját vállalkozást"

1 millióból indítottam el azt a vállalkozást, amiből aztán huszonvalamennyit csináltam. Jó, legyen ma már másfél ez az összeg az infláció miatt.

De ha tudásalapú lett volna az a vállalkozás, nem termékberuházós, elég lett volna ennek a tizede is.

"Tanulni ingyen nem tudok"

Dehogynem, előtted az egész internet, rengeteg tudás van rajta, teljesen ingyen!

2021. márc. 19. 18:32
 23/25 Cpt_Obviously válasza:
Visszautasíthatod az örökséget, jó nagy madár vagy, ha az örökséget kisebb volt mint az adósság része. Amúgy tisztességes munkával is lehet. Soha nem dolgoztam illegális bulikban. Annyira vagyok bejelentve amit kapok, nem vagyok magas beosztásban de pénzügyi informatika, ráadásul sales területén, 1 millió körül lesz a 2020 ért kapott bónuszom. A köműves, vízvezeték szerelő, pü értékesítő ismerőseim mind 500000-millió körül keresnek havonta teljesen legálisan.
2021. márc. 20. 00:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Első millióm? Szüleim által rám kötött életbiztosítás lejárt 18 éves koromban és megkaptam a pénzt.
2021. márc. 20. 06:21
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

1-2 millió forint sajnos tényleg nem sok pénz. Arra elég hogy ha meg szűnik a munkahelyed és hónapokig nem találsz semmi munkát akkor legyen mihez hozzá nyúlni.

Én 16 hónap alatt sikerült félre rakni 2.5 milliót. Rengeteg munkával.

A kérdezőnek kell hogy igazat adjak. Ma Magyarországon becsületes munkával nem lehet félre rakni, max akkor ha minden túlórát be vállal az ember.

----

Akiket én ismerek, szinte mindenkinek van valami plusz mellékes dolog amiből jön pénz és egyikse legális.

2021. ápr. 5. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!