Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Életem első millióját mibe...

Életem első millióját mibe tegyem, fektessem?

Figyelt kérdés

Telket vegyek, valamilyen részvényt, vagy állampapírt?

Sajnos tanácstalan vagyok, kérlek adjatok megindokolt választ.

Köszönöm.

2021. márc. 29. 22:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

A crypto nem befektetés, hanem spekuláció, extrém magas kockázattal. A 19-es Rockefellernek is tudnia kellene ezt, mielőtt olyat állít, hogy ez csak nőni fog.

A spekulációk természetesen hozhatnak nagy nyereséget, de el is veszhet minden.

2021. ápr. 5. 19:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
19 személyében ide is megérkeztek a hosszú hétvége alatt unatkozó kisiskolások.
2021. ápr. 6. 00:50
 23/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

1 milliót "befektetni"?

Telekvásárlás szempontjából pl. a Balaton mellett kb. egy 40-50 négyzetméteres csupasz telket kapsz érte.

Ha állampapírba fekteted, egy év alatt hoz vagy 30 ezer Forintot. (ha nem nyúlsz hozzá)

2021. ápr. 8. 16:51
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

23-as! Nyilván nem olyan helyen kell telket venni, ahol többe kerül.

Ha 1milliója van, akkor azzal tud valamit kezdeni, nem azt írta, hogy két év múlva 50milliót akar belőle csinálni. Ha a legjobb befektetés évi 30ezret hoz, akkor annyit nyer vele, jobb, mintha elinná.

Te mit ajánlanál, mit csináljon vele?

2021. ápr. 8. 17:14
 25/27 anonim ***** válasza:

#23 vagyok.

Nem tudok tanácsot adni, mert nem értek az ilyesmihez.

Az viszont egyértelmű számomra, hogy a "telket vegyek?" kérdésre NEM a válaszom.

Különben sok mindentől függ a befektetés. Pl. azt sem tudjuk, milyen időtartamban gondolkodik, továbbá mihez ért, vagy milyenek a lehetőségei?

Ha kertes házban lakik, belefoghat fóliázásba, kisállat tenyésztésbe. Ha van egy kis sufni, vagy garázs, és egy kis kézügyesség, akkor javíthat bringákat kerti gépeket. Egy ismerősöm pár százezerből bevásárolt szerszámokat és bérbe fát vág, füvet nyír. Persze azt is lehet, hogy ül az ember egy évig, és várja az értékpapír hozamát, de az nem egy nagy mutatvány. ;)

2021. ápr. 8. 17:57
 26/27 anonim ***** válasza:
egyértelműen crypto. több tízmilliót kerestem vele semmi munkával, ebből a szempontból kicsiben is megéri
2021. ápr. 8. 22:03
 27/27 anonim ***** válasza:

Nyugodtan valld be, hogy több százmilliót kerestél.

Aki ilyen nagy volumenű zseniális üzletember, az ne szerénykedjen! :D

2021. ápr. 8. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!