Az első munkahelyeteken mennyi ideig dolgoztatok? Miért hagytátok ott? Érdemes otthagyni egy munkahelyet csak azért, mert meguntad? Még akkor is ha a fizetés meg a körülmények teljesen normálisak.
A legeslegelsőn...még 18 éves voltam, frissen érettségizett. Ennek 7 éve már.
Mennyi ideig?
1 hónap, konkrétan az első fizetés (12-ével kezdtem, következő hónap 12-én felmondtam)
Miért?
Fizetés. Tény, az én saram is volt, mert benéztem a szerződésen az összeget. Végig az interjún, előtte is és utána is nettó (ki volt hangsúlyozva a nettó) 410ezerről volt szó, a szerződésbe viszont bruttót írtak, és utalni is csak 270ezret utaltak 10-én.
11-én délután beszéltem a főnökkel, hátha csak hiba volt. Nem.
Úgyhogy 12-én reggel be is adtam a felmondásom és viszlát!
Érdemes-e unalom miatt otthagyni, ha minden más oké?
Hát ilyen esetben csak akkor, ha van helyette más, ami még ha jobban is szórakoztat, de legfeljebb abszolút minimális csökkenéssel jár a többiben, mint fizetés, távolság, körülmények.
9 hónapot voltam ott, papíron 6 órás, valóságban 12+ órás. Akkor lett elegem, amikor bementem reggel 7re és este 19 kor még mindig volt meló...
Aztán közölték, hogy az 5 órát majd lecsúsztathatom... nos a lecsúsztatott órákon viszont nem tudok ételt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!