Van a munkahelyeteken bérfeszültség?
Figyelt kérdés
Tehát hogy tudjátok egymásról, ki mennyit keres és ez elégedetlenséget szül.
Történt ugyanis, hogy a multinacionális cégünk HR-osztálya kiírt egy hirdetést egy állásportálon, megadta, hogy X összeg a fizetés. Meglátta ezt egy aktív munkatárs és felháborodott. Neki kevesebb a fizetése, pedig az elvárásokat bőven túlteljesíti mind tapasztalatban, mind tudásban.
2019. ápr. 2. 16:16
1/5 anonim válasza:
Jogos a felháborodás. Nálunk úgy van, hogy mindenki mondott egy összeget az interjún. Azt kapjuk, én is azt kapom. Nem tudjuk egymás bérét.
2/5 anonim válasza:
Jogos a felháborodás. Nálunk is van bérfeszültség, nagyobb építőipari cég, a művezetőknél az összes szakmunkás többet keres jóval. Engem is frusztrálna ha a beosztottam jobban keresne.
3/5 anonim válasza:
Egy magyar cégnél két ember van megelégedve a fizetésével. Te a főnöködével ő meg a tieddel.
Amikor megszűnt a cég ahol dolgoztam, nem voltam alkupozicióban, kénytelen voltam elfogadni amit ajánlottak.
A jelenlegi munkahelyemen megkaptam amit kértem, és ezen felül havi bónuszt is fizetnek. Innentől kezdve nem érdekel ki mennyit keres.
4/5 anonim válasza:
Volt, mikor közmunkában dolgoztam, mi kaptunk nettó 70-et, addig az azonos munkakörben lévő rendes munkatársak több, mint a dupláját, ráadásul odaillő végzettségünk volt, míg pár rendes dolgozónak nem volt.
5/5 anonim válasza:
Van, MÁV.... Aki 30 éve itt van annyit keres aki tegnap. Vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!