Mit tegyek? Mit tehetnék? Van valami segély szervezet?
Pár hónapja felhalmozódott kisebb nagyobb számla tartozás, egy év után találtam munkát igaz elég kevés fizuért,de jobb mint a semmi így a számlák nagy részét tudtam rendezni de még van bőven + kiestem a moratóriumból és újra kell fizetnem.
Kértem segítset még ezek előtt, önkormányzattól, munkaügyi stb de nem voltam rá jogosult.
Család nem tud/ nem akar segíteni mivel ők sem gazdagok. Egyedülálló vagyok, nincs gyerek így semmilyen segély szervezet nem tud segíteni. Másodállást keresek de egyelőre semmi mivel kiemelkedő extra tudásom nincs. Van egy app ezzel pár ezer ft-ot tudok szerezni.
Valaki tud olyan segély szervezetről aki a gyermektelen egyedülállókat tudja valamilyen formában segíteni vagy a magam fajták halálra vannak ítélve?
A kérdésed alapján MÁR VAN adóságod, ezt - meg a késedelmi kamatokat - minden esetben ki kell fizetned.
Ha nem fizetted a számlákat, akkor ezzel TE MAGAD adósítottad el magad, ebböl csak úgy tudsz kijönni, ha egy hitelrendezö segít, akkor ugyanis normális kondíciók mellett fizetsz, ha meg csak tologatod magad elött, akkor tényleg egyre magasabb adóságaid lesznek, azaz soha semmire sem fogsz jutni. A hitelrendezö igénybevételével meg megvan a reális esélyed, hogy pár hónap/év alatt egyenesbe jössz, az összegtöl függöen.
Akkor megvárod, mire eléggé felgyülemlik az adóság és végrehajtják az egészet.
Tudod, ha nem AKARSZ tenni azért, hogy ne legyen problémád, akkor majd rá leszel kényszerítve egy idö után, csak akkor sokkal rosszabb poziciíban leszel.
Kifogásokat gyártani tudsz, de utána érdeklödni annak, amit írtam, nem alarsz vagy csak lusta vagy hozzá.
Tök jó, hogy én vagyok a lusta szerinted mikor túlórázok meg másodállást keresek.
Örülök h konkrétan neked nincs problémad de tudod nem úgy megy ahogy te azt elképzeled.
Nekem 6 hónapos próbaidőm van, másfél hónapja dolgozok itt.
Hitelt nem akarok felvenni, mert ha nem véglegesítenek mert ez is előfordulhat akkor baxhatom ugyanúgy az egészet.
Kb lepra telepen lakok. Költözni nincs miből szóval majd max felkötöm magam úgyis többre megyek vele, nem fogok hiányozni senkinek sem.
Egyébként mindenkinek ment a pont, köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!