Pénzhezjutni , kismamaként, egyedül?
Először is leszögezném , semmilyen önsajnálatról szó nincs .
Próbálom röviden leiirni az én kis történetemet.
Az életemben kiskorom óta egyedül vagyok, nincsenek szüleim sem nagyszüleim. Senkim . Volt aki nevelt , de tőlük sajnos csak a rosszat kaptam.
Van iskolai végzettségem , szociális gondozó vagyok. Dolgoztam is egész mostanáig. Mivel kiderült, 3 hete hogy terhes vagyok. Ikrekkel.
Egy olyan férfitól, aki elhitette velem hogy szeret... mostmeg persze eltűnt mint szamár a ködben. Nem kellünk neki sem én sem a gyerekek.
A kérdésem a következő... azokhoz akil esetleg jártasabbak a dologban .
Hogyan tudnék pénzhez jutni, egyedülállóként? Ilyen hitelre , kölcsönre gondolok.
Babaváró úgy tudom csak házaspárral együtt igényelhető...
Jelenleg egyik barátnőmnél lakom, ahol nyilván nem sokáig maradhatok. Táppénzt kapok, majd a babák születése után GYED-et.
Sajnos ez a táppénz még alberletre sem elég...
Esetleg a helyi önkormányzat segitségét kérhetem-e lakást illetően? Jelenleg nagyon kétségbe vagyok esve , minden tőlem telhetőt szeretnék megadni a gyerekeimnek. Semmi kilátás..
Mégis hogy tervezed?
Arra akarod alapítani az életed és a gyerekek életét, hogy kölcsönöket veszel fel és segélyért kuncsorogsz? 🤔
Sajnos az első válaszoló adta meg a tűpontos választ.
Neked nincs lehetőséged egyedül felnevelni a gyerekeket. Ne legyél felelőtlen! Nem csak a te életed...
8
Inkább most szenvedjenek egy kicsit mint aztán egy egész életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!