Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptónál illetve tőzsdén...

Kriptónál illetve tőzsdén hogyan veszitek ki a nyereséget, vagy stabilizáljátok az adott részvényt?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet, le vanna stakelve és farmolva a coinjaim, általában jobban esnek mint emelkednek. 10.000-20.000ft esés gyakori napi szinten. A farmolás és a stakelés hoz évi ennyit. Van olyan is hogy úgy bezuhan hogy amit befektettem a felét éri. A kérdésem hogy ezt hogy oldjam meg emelkedéseknél vegyek ki X százalékot apránként és eséseknél ezt rakjam szintén apránként vissza? Vagy hogy a fenébe csináljam mert ötletem sincsen! Konkrétan azt látom hogy lassan mindegyik veszít az értékéből. Arra gondoltam ha az éves grafikont nézem és hopp most jól ál akkor kiveszek egy bizonyos százalékot. Ha nő megint kiveszek és ha esik ugyan így vissza. Véleményekre vagyok kíváncsi hogy mi lenne a jó stratégia?

2021. szept. 13. 09:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
Nekem rohadtul nem érdekem, hogy te mibe és hogyan fektetsz bele, de tökre úgy látszik, hogy megsértődtél az egész világra, mert nem jöttek be a befektetéseid, másnak meg igen.
2021. nov. 16. 10:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!