Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptónál illetve tőzsdén...

Kriptónál illetve tőzsdén hogyan veszitek ki a nyereséget, vagy stabilizáljátok az adott részvényt?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet, le vanna stakelve és farmolva a coinjaim, általában jobban esnek mint emelkednek. 10.000-20.000ft esés gyakori napi szinten. A farmolás és a stakelés hoz évi ennyit. Van olyan is hogy úgy bezuhan hogy amit befektettem a felét éri. A kérdésem hogy ezt hogy oldjam meg emelkedéseknél vegyek ki X százalékot apránként és eséseknél ezt rakjam szintén apránként vissza? Vagy hogy a fenébe csináljam mert ötletem sincsen! Konkrétan azt látom hogy lassan mindegyik veszít az értékéből. Arra gondoltam ha az éves grafikont nézem és hopp most jól ál akkor kiveszek egy bizonyos százalékot. Ha nő megint kiveszek és ha esik ugyan így vissza. Véleményekre vagyok kíváncsi hogy mi lenne a jó stratégia?

2021. szept. 13. 09:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Most már nem olvasom el huszadjára is a fél oldalas toporzékolást. Linkeld be a címedet bscscan-en vagy etherscan-en és/vagy töltsd fel a tőzsde logodat, arra ránézek. Szövegre, kisregényre nem
2021. szept. 23. 23:00
 52/61 A kérdező kommentje:
Én itt befejeztem. Akik próbáltak valami konkrét technikákat mondani nekik köszönöm! Személyes adatot senkinek nem fogok adni! Nagyjából megkaptam ami érdekel. Az erőltetett marketing, tagok és látogatók teljes hülyérevétele amit egyes csoportok nyomnak meg gusztustalan!
2021. szept. 23. 23:14
 53/61 anonim ***** válasza:

"Hogy én mit meg hogy vettem és hogy hol, tárcacímek, ez nem publikus adat!"

De igen, publikus adat, ez a blockchain lényege hogy az összes tranzakciónak nyoma van és visszakereshető. A nevedet úgyse ismerjük, pont ugyanolyan anonim vagy, mint a 0xabcd28462123456 tárcacímed. Mi a bajod hirtelen? Mégse kell az ingyenes audit és tanácsadás?

2021. szept. 23. 23:20
 54/61 anonim ***** válasza:
#52 Köszönjük a részvételt és a nagyvonalúan eltradelgetett forintjaidat :) Várunk vissza a következő bikapiac csúcsán!
2021. szept. 23. 23:26
 55/61 anonim ***** válasza:

Én többé-kevésbé a gyökös nyereségrealizálást követem. Megveszem a coint, és egyből beállítom a sell ordereket 1.5x, 2x, 3x, 5x, 10x, 20x, 50x, 100x árakra, mégpedig úgy, hogy az adott x-szeres árig a coinjaim 1/gyök(x) része legyen eladva. Sűrűbb létrát is csinálhatsz.

Most nem megyek bele hogy ez miért van így, de a lényeg hogy bármilyen x-ig fut a coin, gyök(x)-1-szeres nyereséget realizálsz vele és gyök(x)-szeres értékben marad a coinodból (ami ugye gyök(x)-1-szeres realizálatlan nyereség). Ez a stratégia tehát a realizált és realizálatlan nyereséget egyensúlyozza a mindenkori beszállásod utáni új csúcson.

Összességében x-szeres moon esetén 2*gyök(x)-1-et mész vele: 4x-nél 3x-et, 9x-nél 5x-et, 25x-nél 9x-et, 100x-nél 19x-et. Nyugodtan alhatsz és nyaralhatsz: ha pump és dumpol egyet amíg nem figyelsz, a fele még akkor is zsebben lesz, amiből aztán vagy visszaszállsz és növeled az eredeti stackedet, vagy viszed másba.

2021. okt. 21. 23:47
 56/61 anonim ***** válasza:

A DEX-es shitcoinoknál persze limit orderek hiányában nem tudod beállítani az eladási pontokat. Ma reggel munkakezdésnél láttam, hogy az RBC, amit 0.29-ért vettem egy hónapja, az eddigi pangás után épp tegnap pumpált, és most 0.62-n van. Ezt nyilván kézzel kell eladni, amit meg is tettem. Lépésről lépésre:

1/gyök(0.62/0.29) = 0.68 tehát a stackem 32%-át adom el (előzőben rosszul írtam, x árig 1/gyök(x)-et tartasz meg). Mi történt? Megtartottam a stackem 68%-át és kihúztam a kezdőtőkém szintén 68%-át (0.32*0.62/0.29 = 0.68 ez is). Nagyot már nem bukhatok, de nyerni még mindig nyerhetek rajta szépen.

Nyilván a tökös gyerekek HODL-olnak a holdig, de én megelégszem fele log-returnnel is, cserébe lesz miből dippeket vennem és lehet, hogy hosszú távon én járok jobban.

Ha ma is megy egy nagyot, mondjuk 1 dollárra, akkor az eladás előtt úgy számolok, hogy az eredeti stack 1/gyök(1/0.29) részét tartom meg, vagy az aktuális stack 1/gyök(1/0.68) részét -- az eredmény ugyanaz lesz. DEX-en szerintem könnyebb az aktuális stack-kel és legutóbbi eladásod árával számolni, mint az eredeti stack-kel és eredeti vásárlási árral. Akárhogy is csinálod, nem árt egy Excel táblázatot vezetni, amibe beírod a stack-edet, árakat, és a gyökös formulát.

2021. okt. 22. 10:08
 57/61 A kérdező kommentje:
A maradék pénzemmel utójára megpróbáltam az Etherumot. Hiába a szépnek látszó grafika csak veszteséget hoz az is. Egyik másik amit hoz is nyereséget kamatostúl elviszi. Egy rakás szemét az egész! Hogy fórumokon meg videókon nyomatják vannak akik megélnek belőle jól mások kárára! Kipróbáltam minden módszert, szartsem ér egyik sem! Az egész arról szól hogy lehet profi szinten lenyúlni az emberek pénzét!
2021. nov. 16. 09:22
 58/61 anonim ***** válasza:
Na, akkor ezért szakadt be a piac b*sszameg.
2021. nov. 16. 09:26
 59/61 anonim ***** válasza:

Tegnapig ATH minusz pár százalékon állt, és sír hogy veszteséget hoz...

nem akarod végre leírni, hogy mit csinálsz? mert hogy valamivel átb*sznak, az biztos.

2021. nov. 16. 09:26
 60/61 A kérdező kommentje:

Leírom utolsó kipróbáltam a swing tradet, kipróbáltam a holdingot, kipróbáltam hogy egyszerre rakom be a pénzem és azt is hogy apránként, volt stop loss is meg minden variáció! Eltelt egy év és az ilyen videóbloggerek, meg fórumok hogy milyen k jó, igen akik mögötte vannak ők jól keresnek! Nincs mit vele már kipróbálni mert az egész egy rakás szemét! Lehet akár mennyi látszólagos nyereség a veszteség mindig nagyobb.

NINCS MÖGÖTTE FEDEZET, NINCS TELJESÍTMÉNY, NINCS ÉRTÉK, AZ ADJA AZ ÉRTÉKÉT HOGY AZ EMBEREK BEPAKOLJÁK RÁ A PÉNZÜKET. AKI BENNE VAN NEKI ÜZLET ÉS ÉRDEKE HOGY HÍRDESSE HOGY TARSÁK A FOS COINOKBA AZ EMBEREK A PÉNZÜKET! AZ ILYEN FÓRUMOKON MINT EZ, YOUTUBE, MÁS KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN HATALMAS ÜZLET ÉS ÉRDEKET VANNAK MÖGÖTTE HOGY LEHÚZZÁK VELE AZ EMBEREKET!

Játszon aki akar vele tovább, megpróbáltam, elment vele csak a pénzem.

2021. nov. 16. 10:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!