Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptónál illetve tőzsdén...

Kriptónál illetve tőzsdén hogyan veszitek ki a nyereséget, vagy stabilizáljátok az adott részvényt?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet, le vanna stakelve és farmolva a coinjaim, általában jobban esnek mint emelkednek. 10.000-20.000ft esés gyakori napi szinten. A farmolás és a stakelés hoz évi ennyit. Van olyan is hogy úgy bezuhan hogy amit befektettem a felét éri. A kérdésem hogy ezt hogy oldjam meg emelkedéseknél vegyek ki X százalékot apránként és eséseknél ezt rakjam szintén apránként vissza? Vagy hogy a fenébe csináljam mert ötletem sincsen! Konkrétan azt látom hogy lassan mindegyik veszít az értékéből. Arra gondoltam ha az éves grafikont nézem és hopp most jól ál akkor kiveszek egy bizonyos százalékot. Ha nő megint kiveszek és ha esik ugyan így vissza. Véleményekre vagyok kíváncsi hogy mi lenne a jó stratégia?

2021. szept. 13. 09:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem vettél shitcoint, akkor hogyan hozhattál össze ekkora bukót? :D Szerintem te vagy félreértesz valamit, vagy nagyon nem értesz hozzá. Vagy a kettő keveréke.
2021. szept. 22. 11:40
 22/61 anonim ***** válasza:
(majd joval késöbb visszavásároltam 300 ért lényegesen kevesebb bitcoint, igaz az most 900-at ér, mert bukoban sose adtam el. (illetve 800-at mert az elmult napokban esés volt)
2021. szept. 22. 11:41
 23/61 A kérdező kommentje:
DOT, KSM, BNB, CAKE, BTC, ETH, és tök mindegy mi annyira egységesen vannak felpunpálva és bedöntve hogy az hihetetlen! Próbáltam stakingelni, próbáltam farmolással más nagy coinokba forgatni hogy egyik stabilizálja a másikát de nem látom már az értelmét! Ha fel is megy ahonnan indult meg még az alá vissza is esik. Szó szerint egységesen csinálja ezt mindegy mi! Próbáltam olcsón venni. Az összes coin a felére esett és akkor vettem, mégis emelkedéseknél ha nem adom el lerántja az összes hasznot! Egy éve azt látom amikor haszon van és nem veszem ki nem csak a hasznot eszi meg, de még a befektetett tőkét is és nem kicsit!
2021. szept. 22. 11:41
 24/61 anonim ***** válasza:
én évekig voltam komoly minuszban. (80%-os bukás) de mondom ténylegesen nem buktam mert bent hagytam s most 200% plusz ami azt jelenti hogy háromszoros. nyilván ha a 80%-os bukott állapotban befektetek mégegyszer annyit akkor az most több mint tizszerest érne, de nem tettem...
2021. szept. 22. 11:45
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező egy nagy üzlet azoknak akik benne vannak hogy az emberek tartsák benne a pénzüket akármi lesz. Azt értsd meg hogy amit itt adnak üzleti tanácsot ez ügyben az nem a te üzleti érdekeidet nézi! Nézd meg a grafikákat kérdező ha mondjuk 2017 ben 100 Eft ért bevásárolsz a csúcson. Nem ér milliókat, de még fél miliót sem esetleg 300 Eft-t ha idén februárban eladtad volna. Mostmár annyit sem ér! Számold ki a grafikonoknál nagyobb növekedéseknél és eséseknél közben mennyi van elbukva, szinte még egyszer annyi! Előbb utóbb az lesz a vége bezuhan és többet nem tér magához az adoot kripto, hogy ez mikor következik be nem lehet tudni! Látod te is hogy nem egy hosszasan értéktartó eszköz ami hosszútávon garantáltan tartja a befektetett értéket! Igérhetnek 20%-os meg 100%-os kamatot az adott kriptón belül ha tartod egy évig, de közben az értéke még a negyedét sem fogja érni!?
2021. szept. 22. 12:05
 26/61 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, szerintem itt komoly gond van veled. Ha neked negyedére estek vissza a coinjaid, amiben állításod szerint a fő coinok is megvannak, akkor nem tudom mit csinálhattál. BTC jelenleg 42 ezer dollár körül van, a csúcson is 65 ezer környékén volt, szóval ha akkor vetted, sem eshetett vissza a negyedére. ETH ugyanez csak 2,9 ezer és 4,2 ezer értékekkel. Szóval ha a legnagyobb csúcson vetted, akkor is legrosszabb esetben 70% körül ér most amit anno betettél. Vagy én értek valamit teljesen félre.
2021. szept. 22. 12:54
 27/61 anonim ***** válasza:
Gondolom az összes coinba rakott pénze ér most negyed annyit
2021. szept. 22. 12:57
 28/61 anonim ***** válasza:
Az általa felsorolt egyik coin sem esett még a maximumától számítva sem ennyit.
2021. szept. 22. 13:04
 29/61 anonim ***** válasza:
És ugye azt is tudjuk, hogy nem a maximumon vette, mert írta, hogy emelkedett, aztán visszaesett. Szóval még mindig nem kerek ez így.
2021. szept. 22. 13:06
 30/61 A kérdező kommentje:
Röviden a pontos helyzet hogy amit csak vettem kivétel nélkül. Ahol volt haszon az az volt amit féláron vettem nyom nélkül eltünt minden alkalommal! Most a mai napon már avval is kezdek mínúszban lenni! Teljesen mindegy hogyan vettem nem tudok elkönyvelni egyiken sem semilyen hasznot. Lehetett mondani az elsőnél hogy az első esésnél még a bikapiacon drágán vettem. De a második alkalomra már nem lehet ezt ráfogni! A második visszatért pontosan a vásárolt árig. 2X 20.000ft haszon volt ami mindkét alkalommal egy az egyben visszaesett. Ráadásúl be is csaptak mert stakingelni vettem eredetileg, bármennyit lehetett stakingelni webwaletben, most meg már 500.000ft nem elég a minimális stakinghez. Felét átkelett váltanom farmingolásra és ma tartok ott hogy már az is mínúszban megy! Semmit sem ér amit a farmolás és a staking összehozott! Mindegy miben van a pénzem avval hogy nem adtam el csak tartottam kamatokkal együtt egyik vásárlással sem vagyok nyereségben! A másik stakingből egy hétig ki sem tudom venni bármi van! De láttam olyat is ahol ez harminc napig nem lehetséges! A staking limiteket csesztetik, valamint ha lekötöm, kiveszem, váltom, stb mindenért fizetni kell! Nem lehet mondani hogy drágán vettem, sem azt hogy shitcoinokat veszek, és azt sem hogy össze vissza kereskedtem vele!
2021. szept. 22. 13:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!