Hogy stabilizáljam az egérpadot?
Figyelt kérdés
Elegge zavaro,hogy allandoan elcsuszik,ha huzom az egeret jon vele.
Nincs valami trukk arra ,hogy a helyen maradjon?
(Eleg draga es szep asztal van alatta,nem akarok sem szogelni sem ragasztani)
2019. júl. 30. 09:46
1/3 anonim válasza:
"sem ragasztani"
Pedig egy kétoldalú ragszalag könnyen eltávolítható ha már nem kell.
2/3 anonim válasza:
Amit az #1 írt az a legjobb. Anno én is így oldottam meg még gagyi egérpadom volt. Azóta vettem egy minőségit aminek gumírozott az alja, így meg se moccan az asztalon használat közben.
3/3 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, a jobb minőségű egérpadok nem csúszkálnak, mert gumírozott az aljuk. Sajnos drágábbak is, de cserébe sokkal tovább bírják. Az áruk 5000 ft körül kezdődik, azt nem tudom, hogy az olcsóbb hama, a4tech, stb mennyire lehetnek jók, vagy rosszak. Ha most vennem kéne, akkor mindenképp valamilyen varrott szélű szövet borításút választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!