Kriptónál illetve tőzsdén hogyan veszitek ki a
nyereséget, vagy stabilizáljátok az adott részvényt?
#10 Utolsó ügynök duma! Aki idén március és április körül lépett be nem keresett semmit avval hogy tartott bármilyen ilyen jellegű pénzt! Stakingelni holdingolni csak nézted ahogy elpárolog a haszon. Akiknek ebből haszna van érdekük az hogy minél többen tartsák minden áron a vacak kriptókat, várva a jószerencsét hogy egyszer majd talán felmegy! A negyedét sem fogja érni hosszútávon! Manipulátorok veszik palira az ideérkezőket is! Aki keresett rajta az az lehetett aki idén esésnél vett, és ahogy volt haszon AZ EGÉSZET ELADTA! Apránként van nagy mennyíségű tőke berakva majd fokozatossan kirángatva. Felesleges ugrálni köztük mert egységessen rángatják az öszeset. Kimenteni nem lehet kriptóbol kriptóba. Ha 100.000ft od van 10.000ft haszon van váltsd át FIAT pénzre mint az euró, vagy stabilcoinra az egészet mint a BUSD és várj. Amikor vannak nagy hírtelen emelkedések semmit már nem szabad venni! Mind utána zuhan vissza! Ha van esés utána 2. és 3. esés sem ritka látszólagos stabilizálódással! Egy szót ne higgy el aból a stratégiából amit itt mondanak!
2021. szept. 21. 18:17
Ügynök? Én? :D Az év vicce.
Én pl adát vettem tavasszal 1,2-1,3 körül. Nézd meg most. Azóta csak hodl meg stake. És ez csak egy példa.
2021. szept. 21. 18:25
Csak várj egy kicsit avval az ADA-val 600ft ról 300ft visszafog még az kopni! De hosszútávon még 30forint alá is eshet! Mind mesterségesen pumpált kaki. Az egész piac olyan kicsi hogy egy nagy cég részvényébe belelehet süríteni az összes coint. Vicc az az összeg ami természetes emberek pénze benne! A hodl palimadarak azért kellenek hogy legyen látszatnövekedés. Nem szívesen fogják azt reklámozni ahogy felmegy add el és várj mert le fog utána esni! Pedig akik nagyokat kaszálnak azok ezt csinálják! Ha nem veszed ki azonnal a hasznot eltűnik, sőt minúszba is könnyen mehetsz!
2021. szept. 21. 18:41
14/61 A kérdező kommentje:
Egy hét alatt 100 Ezer forintból +20.000ft haszon volt visszaesett 100.000ft alá. Most megint +20.000ft és pontosan ugyan úgy esett vissza. Amikor először vettem ugyan ez a helyzet és utána amikor tartottam 25.000ft ig visszaesett a 100 Ezer forint. Volt hogy történt egy nagy esés az összes kriptónál rávettem és a felére tovább esett. Azóta sem jött vissza az a szint amiért megvettem. Mindennel szó szerint veszteségben vagyok! DOT, CAKE, KSM, BNB, és ki is cseszett velem a polkadot mert a limitálatlan stakinkből már lassan egymillió forintnyi a stakingelhető limit!
13: ha ennyire megvan a sablon, akkor hogy nem szedted mpg meg magad belőle? Ha ennyire tudod, hogy le fog esni, akkor miért nem használod ki ezt a tudásodat? :)
Az ada amúgy csak egy példa volt. Ahogy írtam, shitcoinokkal buktam már én is. És azt írtam, hogy ezekkel egyelőre pluszban vagyok. Egyelőre. Én nem hiszek benne, hogy az én minimális befektetésemből kacsalábon forgó palotám lesz, de bukni már biztosan nem fogok, mert a kezdőtőkém már ki lett véve, a maradék hodl meg stake.
2021. szept. 21. 19:44
A hodlerkedest nem szabad fél évben egy évben mérni, az nem is hodl.
Én a tipikus újhodlert testesítem meg. 4 éve vettem a lehető legrosszabbkor a csúcson. És csak egy szabályt ismerek: nem adni el bukóban. És pillanatnyilag 200% haszonban vagyok.
2021. szept. 21. 19:53
Leírtad ezerszer, hogy 100k-ról esett 25k-ra. Mégis mi volt az, ami ennyi esett?
Neked nem a profitrealizálással kéne foglalkozni először, hanem azzal, hogy ne shitcoinokat vegyél. Vettél 100k-ért, leesett 25-re, majd vettél megint, és az is leesett 50-re? Hát nem tudom, ha bitcoin vettél a lehető legdrágábbért, akkor is olyan 60-70% körül kéne lennie a pénzednek. Ne vegyél 2 nap alatt felhájpolt sz*rokat ezer százalékos növekedés után. Ha nem értesz hozzá, akkor a top30-ból válogass.
2021. szept. 22. 09:35
Én 3-4 éve követem a témát hobbi szinten, és még mindig nem tartok ott, hogy magabiztosan ki tudjak szállni a hodl-ból, mert félek hogy elmegy a vonat, és lemaradok.
És mivel hosszú távra tervezek, szeretném hogy a jelenlegi portfólióm 4-5 év múlva már komolyat érjen, nem fogok kockáztatni.
Elméletben nagyon jól hangzik, hogy magasan eladod, alacsonyan meg visszaveszed, de ha eladtad 20k körül a bitcoinod, mondván nem lesz olyan egyszerű az a csúcsdöntés, akkor azóta sem tudtad alacsonyabban, vagy olyan áron visszavásárolni.
2021. szept. 22. 09:39
19/61 A kérdező kommentje:
Így csesztem rá hogy esett és tartottam, növekedett és tartottam. amikor volt 100.000ft om és felment 110.000-120.000ft ra az egészet el kelett volna adnom! Hülyeség attól félni hogy nem fogom visszavásárolni azt a mennyíségű coint, és kit érdekel! Mínuszban is 40.000ft al beljebb lennék ha így teszek. Hosszas esés után meg az egészet el kelett volna adnom! Egyetlen shitcoint sem vettem! Mit csináljak az értéktelen coinokkal, most még tovább értéktelenedik! Teljesen egységesen csinálja az összes coin! Mit tartsak ilyen szemetet ami egyik hónapról a másikra a negyedére esik és képtelen stabilizálódni! Ahogy kicsit is többet ér az egészet úgy ahogy van kiveszem! Mióta csak meg vettem azt látom azok járnak jól akik eladták, akik meg idén tartották azok szívnak! Ha elmegy a pénzem ebbe egy centet nem fektetek többet. Mit tartsak egy szemeten ami már egy éve valami növekedés után mindik többet esik vissza mint amennyit nő!
pedig én jártam igy korábban, 80 ezret vettem 200 ért eladtam s másfél honapra rá 600 at ért volna...
2021. szept. 22. 11:37
Kapcsolódó kérdések: