Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptónál illetve tőzsdén...

Kriptónál illetve tőzsdén hogyan veszitek ki a nyereséget, vagy stabilizáljátok az adott részvényt?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet, le vanna stakelve és farmolva a coinjaim, általában jobban esnek mint emelkednek. 10.000-20.000ft esés gyakori napi szinten. A farmolás és a stakelés hoz évi ennyit. Van olyan is hogy úgy bezuhan hogy amit befektettem a felét éri. A kérdésem hogy ezt hogy oldjam meg emelkedéseknél vegyek ki X százalékot apránként és eséseknél ezt rakjam szintén apránként vissza? Vagy hogy a fenébe csináljam mert ötletem sincsen! Konkrétan azt látom hogy lassan mindegyik veszít az értékéből. Arra gondoltam ha az éves grafikont nézem és hopp most jól ál akkor kiveszek egy bizonyos százalékot. Ha nő megint kiveszek és ha esik ugyan így vissza. Véleményekre vagyok kíváncsi hogy mi lenne a jó stratégia?

2021. szept. 13. 09:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
Mégsem jöhet ki a 75%-os veszteség, amiket írtál.
2021. szept. 22. 13:31
 32/61 anonim ***** válasza:
Hol vetted?
2021. szept. 22. 13:33
 33/61 anonim ***** válasza:
65%
Én ugyan így vagyok mint a kérdező. Akármit vásároltam március után semmin nincsen plusz ha nincs az egész eladva. Látszólagos növekedés van csak teljes egészében, visszaesik úgy minthacsak ki lenne számolva. Háromszáz ezer forintot fektettem totál bele, két héttel ezelőtt százhetven körül jártam. 2X 50 ezret beraktam pancakeswapra hazárdjátékra, az hozott vissza 280 ezret. Pár napja amibe csak bevan fektetve minden esik. "Cake, BNB, ADA, TRX, DOT, ATA, C98," nincs ami nem! 2X kelett beraknom minimum '1.80X' os szorzós hazárdjátékra közel 50 ezret és még mindig nem vagyok ott ahol elindultam. Úgy hogy ha veszek ugrik az agész! Már márciusban a bikapiacon bármibe raktam bele ahogy megvettem csak esett, hiába mutatták az emelkedő statisztikákat.:) Arra a bulira az első százezrem teljesen el is ment.
2021. szept. 22. 13:51
 34/61 anonim ***** válasza:
én BNB-t többfél árfolyamon vettem mostanában 270 és 415 között igy egy részével pluszban vagyok
2021. szept. 22. 14:18
 35/61 anonim ***** válasza:
24%

Full homály van itt egy-két embernél.

Kérdező, te érted amit írnak neked?

Fel tudod azt fogni, hogy az általad említett coinok nem estek akkorát, amennyit te írsz? Tudod értelmezni azt, amit neked valaki válaszként leír?

Szerintem ti vesztek valami ismerős által tukmált appon keresztül, és az egyetlen dolog amit láttok az egy lista, és a pénzetek értéke. Ide-oda váltogatjátok, ami nő 10-20%-ot abból vesztek, ami csökken azt eladjátok, és így sikerült ekkora minuszt teremteni.

Ha tényleg a teljes csúcson ugyanolyan mennyiségben vásároltál az általad említett coinokból, akkor sem vagy 50%-nál nagyobb minuszba. És ugye nem vásároltál az abszolút ATH-n. (All Time High, valószínűleg nem tudod a jelentését.)

Nézd meg az adott coin vagy token grafikonját, és az alapján vásárolj. Ez nem csak annyi, hogy megveszed aztán meggazdagodsz.

2021. szept. 22. 16:25
 36/61 anonim ***** válasza:
33%

A kérdező, és az önmagával egyetértő, azonos helyesírási hibákat vétő alteregói (13, 25, 33) egy idióta. Többször leírta, hogy farmol, ami egyben a válasz arra, hogy mégis hogy sikerült a sima árfolyamesések többszörösét elbuknia. Az "impermanent loss"-ra guglizz rá. Ezen ment el a pénzed. Ha a farmolt pár árfolyamaránya a beszállás és kiszállás pillanatában nem azonos, impermanent loss-t szenvedsz, minél nagyobb az eltérés bármilyen irányba, annál többet. A farmolás ideje alatt gyűjtött LP rewardok ezt csak akkor tudják ellensúlyozni, ha pörgött a váltópár ÉS sokáig farmoltad ÉS nem csúszott el az árfolyamarány jelentősen. Neked erről nyilván fogalmad se volt, random módon ugráltál ki-be a farmokba, LP rewardokat alig gyűjtöttél, impermanent lossokat viszont minden egyes kattintással elkönyveltél.

Ez van amikor egy majom kezébe machetét adnak. A DeFi eleve egy rizikós sportág ahol akkor is könnyű kiherélni magad ha tudod hogy mit csinálsz. Hát még ha nem...

Ezen buktad el a pénzed, ez 100%.

2021. szept. 22. 23:22
 37/61 A kérdező kommentje:
#35 és #36 hogy hülyére veszitek az embereket ezen nincs mit magyarázni! Megmagyarázzátok hogy hogy ami a számlámon látható az nem úgy van, meg hogy bizos valami lenyúlós alkalmazás HÁT AZ SEM!Impermanent loss ahol farmolva sem volt csak stakingelve! És az sem világos amit előzőleg leírtam #30 nál és előtte hogy nem csak úgy megvettem! Nem kérek az ilyen üzleti tanácsból, látszik rajta a hátsószándék.
2021. szept. 23. 15:24
 38/61 anonim ***** válasza:
48%

Inkább az látszik, hogy fogalmas sincs arról, hogy miről is beszélsz, bántóan nem értesz hozzá.

Ez az egyik opció. A másik pedig, hogy ez egy borzalmasan rossz kamusztori. Arra nem reagáltál sehogysem, amikor le lettek írva az árfolyamok, hogy még ha a csúcson vetted is volna, akkor sem érhetne negyedét a befektetésed :)

2021. szept. 23. 15:37
 39/61 A kérdező kommentje:

#38 mert talán nem vagy hajlandó értelmezni amit írtam! És azt nem érted meg amikor azt írtam hogy először a felére esett majd a negyedére! És amikor a felére esett az összes coin a piacon akkor vettem rá ami megint megfeleződött! És hogy az első vásárlás még mindig szinte a felét éri! És hogy tök mindegy mit hogy vettem semmi nem hoz hasznot úgy hogy tartom! Egységesen esik és nő minden! És hogy ha haszon van azt hogy vegyem ki volt a kérdés! Nem a hogyan magyarázkodjak neked a pénzügyeimről amihez semmi közöd! Továbbá ott vannak a neten a grafikonok az egész éves árfolyam. Aki meg tagadja az idei hatalmas esések sorozatát az hazudik. Aki idén márciustól tatotta a pénzét és nem vett ki hasznot az nem könynyvelhetett el nyereséget! Volt farmolva, stakiging, holding, rendkívül alacsonyan véve amikor minden beesett de mind eddig bukta!

És ami ezt a tartsd minden áron hülyeséget illeti NÉPBUTÍTÁS, ahogy lesz rajta nyereség MINDIG KIVESZEM! És ha ez sem jön be egy centet nem ölök ebbe az egész mesterségesen túlpumpált vacakba mert mást sem tud csak bezuhanni PUMP AND DUMP! Marha jó stratégia igen megveszem 100.000ft ért felmegy 120.000ft ra (nem veszem ki). Leesik 70.000ft ra 50 re majd 25 re majd 1 Év múlva vissza 70 re. A másik 100.000ft leesik 50re vissza 100 ra majd 2X 120.000re úgy hogy 100.000alá esik és közben nem veszem ki a hasznok.

Még anyámnak is jobb a stratégiája mert az azt modta hogy ahogy van haszon vegyem ki és rakjam zsebre. Pedig ő azt sem tudja mi fán terem a kriptó! Ez a fórum is úgy manipulált érdekek által ahogy van!

2021. szept. 23. 16:20
 40/61 A kérdező kommentje:

A kérdés az volt ha van nyereség hogyan vegyem ki. És hogyan stabilizáljam vele a meglévő potfoliómat. Erre ilyen tanácsokat vártam volna mint az egyszerre vegyem ki, vagy apránként így vagy úgy, aztán apránként vagy egyszerre rakjam be így vagy úgy stb...

Elvégre erre irányúlt a fenti kérdés! ÉRTELMES STRATÉGIÁK azoktól akik évek óta benne vannak.

2021. szept. 23. 16:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!