Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptónál illetve tőzsdén...

Kriptónál illetve tőzsdén hogyan veszitek ki a nyereséget, vagy stabilizáljátok az adott részvényt?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet, le vanna stakelve és farmolva a coinjaim, általában jobban esnek mint emelkednek. 10.000-20.000ft esés gyakori napi szinten. A farmolás és a stakelés hoz évi ennyit. Van olyan is hogy úgy bezuhan hogy amit befektettem a felét éri. A kérdésem hogy ezt hogy oldjam meg emelkedéseknél vegyek ki X százalékot apránként és eséseknél ezt rakjam szintén apránként vissza? Vagy hogy a fenébe csináljam mert ötletem sincsen! Konkrétan azt látom hogy lassan mindegyik veszít az értékéből. Arra gondoltam ha az éves grafikont nézem és hopp most jól ál akkor kiveszek egy bizonyos százalékot. Ha nő megint kiveszek és ha esik ugyan így vissza. Véleményekre vagyok kíváncsi hogy mi lenne a jó stratégia?

2021. szept. 13. 09:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
4%
De miért nem elég neked az alapfólió? Miért kell pótfólió?
2021. szept. 23. 16:42
 42/61 anonim ***** válasza:
41%

Ugyanazt a baromságot mantrázod csak. Nézd meg jobban a grafikonokat, illetve ha nem érted mit ábrázol kérj bátran segítséget. Aki azt állítja, hogy március óta csak bukni lehetett a hodl-al, az hazudik. Volt korábban egy példa, asszem az adával. És az csak egy a sok közül.

És amúgy jöhetsz ide lepontozgatni az összes kamuaccoddal, attól még igazunk lesz :)

2021. szept. 23. 17:07
 43/61 anonim ***** válasza:
41%
Igénytelen oldal, igénytelen emberek. Akármelyik itt milyen értelmes tőzsde tanácsot tud adni? Kérdező amiben ekkora üzlet van, érdekük nekik hogy megvedd és tartsd nem számít mi lesz csak ki ne vedd. Ha esik rakjál bele még többet saját zsebből. Ilyen nyílt fórumokon ami tömegekhez jut el majd „jószándékú” üzletemberek osztják a tanácsokat. :)
2021. szept. 23. 17:07
 44/61 anonim ***** válasza:
34%
Egyre jobban szórakozok a vergődéseden :)
2021. szept. 23. 17:09
 45/61 anonim ***** válasza:
100%

„CryptoNews Ivicagrozni, blockchainbloom hungary, Kripto Akadémia, Dr. Janó Dániel” csak pár Youtuber a sok közül akik kriptovalutákkal és vagy tőzsdével foglalkoznak. Meglehet nézni a hozzászólókat is. Mind beszélnek arról hogy milyen fontos hogy vedd ki a hasznot, ne csak nézd és hagyjad elsorvadni. Ha jól olvasom a lényeg hogy amikor emelkedett nem lett kivéve a haszon. Ezután bezuhant mindig úgy egységesen hogy vagy mínuszban van. Vagy nincs rajta haszon.

Kripto Akadémia: Ő azt modja ha emelkedik mindig kicsit vegyél ki 5%-ot. Ha hosszú ideje esik add el mindet!

Nagy pénzekkel robotokkal kicsit mindig vesznek és eladnak a robotok az adott (kripto pénzből) lásd CryptoNews Ivicagrozni csatornáját.

Kilépésnél a biztos hasznot úgy realizálhatod hogy az egészet kiveszed. Zárt Pozíció belépésnél mesélte hogy annak a híve hogy egyszerre száll be és ki mivel ha esésnél rá pakolsz a különbözet attól még megmarad!

Stop loss, Take profit, opciókat használnak a profik és nem várnak vele hogy a béka feneke alá zuhanjon a befektetésük. Azt sem nézik tétlenül ha növekedés van. Profik szájából akik a nevüket adják hozzá még nem halottam hogy akár esik, akár nő ne csinálj semmit.

A holdingolás egy cseppet sem rizikómentesebb, tőzsdén rengeteg grafikon van ahol bezuhan és 10 év múlva sem lesz belőle semmi. 5-10 év múlva meg már nem is lesz sok olyan coin ami ma még van. 😅 A legtöbben akik itt adnak tanácsot nem értenek a kereskedéshez. Azért tartják majd várnak.

Copy traderen normálisabb külföldi tőzsdei oldalakon profi traderektől biztosan sokat lehet tanulni ha figyeled mit hogy mozgat „ha sok felesleges pénzed van”! Addig meg marad a matek.😊

2021. szept. 23. 19:41
 46/61 anonim ***** válasza:

Kérdező, másold be ide a tranzakciós historydat, aztán megmondjuk mi ment félre. Tőzsdékről le lehet tölteni. Ha van Ethereum vagy BSC tárcád annak is bemásolhatod a címét, hadd nézzük mit műveltél.

Ha azt akarod, hogy megszakértsük a balfaszkodásaidat, akkor oszd meg az adatokat a hisztériázás helyett.

2021. szept. 23. 20:30
 47/61 anonim ***** válasza:
22%

Nem lehetne, hogy a szellemileg hátrányos helyzetű egyéneket az adminok egy kicsit moderálják? Nem rosszból írom, semmi rossz szándék, de nyilvánvaló hogy a kérdező nem tudja értelmezni a neki szánt válaszokat, és nem itt kéne, főleg nem pénzügyi befektetésekkel kapcsolatban hisztiznie.

Ráadásul valószínűleg több felhasználóval lepontozza a neki nem tetsző válaszokat.

2021. szept. 23. 21:14
 48/61 A kérdező kommentje:
Egyszer az ment félre hogy az első alkalomkor drágán vettem aminek a mai napig kicsivel több mint az 50% a jött vissza. A második alkalommal olcsón vettem de megint a felére esett az összeg de visszatért arra az árra amiért vettem! Utóbbinál az ment félre hogy akik a kriptót fejlesztik korlátlan stakingről úgy megemelték a limitet hogy ez több száz ezer forint lett. Ennek köszönhetően farmoláshoz likviditást adtam hogy valami kamatot nyerjek! Aztán két alkalommal felment 20.000ft nyereségre aminél nem vettem ki a teljes összeget, meg egyáltalán semmit és visszaesett. Az első kriptónál ami stakingbe van ugyan ez történt. Lefarmoltam amikor a vételi áron volt új projektekbe mondván kompenzálják egymást de mindenen szó szerint ami növekedés volt visszaesett. Ismert waleteket használok és ismert oldalakat. Ezen kívül nem kereskedtem vele különösképpen. Ez a stratégia nem működik és ezért kértem tanácsot hogy kéne kivenni okosan majd visszaforgatni a hasznot. Hogy én mit meg hogy vettem és hogy hol, tárcacímek, ez nem publikus adat! Aki érti a dolgát annak nem gond egy ilyen kérdés! Erről szól ez a kérdés és nem többről! Evvel kapcsolatban vártam technikai tanácsokat olyanoktól akik már több éve csinálják. Több pénzt én nem vagyok hajlandó bele ölni, az ha eladom drágán és olcsón visszaveszem azok közül ami megbízhatóbb módszer sem működik akkor én ezt az egészet befejeztem! Szép lassan az egész többet zuhan mint emelkedik és ez a baj! Szó sincs arról sem hogy nem ismerem a nagy coinokat vagy a Japán gyertyákat. Napi szinten foglalkozok velük közel már egy éve! Stop loss stop limitet meg stakingben és farmingban nem lehet használni! Nem kellene annyira hülyének nézni ismeretlenben a másikat! Bemagyarázni hülyeségeket sem mi hogyan volt, mert pontosan látom és elmondtam hogy mi a szitu. És köszönő viszonyban sincs vele az amit itt egyesek bele próbálnak magyarázni érdekből! Továbbá én nem egyedi rámszabott módszerre vagyok kíváncsi. Hanem te mint kereskedő aki évek óta csinálja pontosan hogy veszed ki és forgatod vissza a hasznot! Mer egyszerre meg külön kivenni, berakni evvel kísérletezni mind pénz! És az sem midegy hogy hogyan!
2021. szept. 23. 21:25
 49/61 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen tanácsot adtatok legtöbben a kérdezőnek hogy ne nyúljon hozzá amikor hasznon volt azon amit vett. Sőt ha esik még vegyen is rá. Ő meg azt kérdezte hogy vegye ki és fogassa vissza a haszonnal. Nem rosszból mondom de így történt. És ez nem egy hülye kérdés annak aki tőzsdézik. Ha meg valaki hülyeségeket böfög be az ne várja hogy felpontozzák.
2021. szept. 23. 21:45
 50/61 anonim ***** válasza:
22%

A kérdés nem hülye, a kérdező az.

Nyilván az utolsó hsz tldr.

2021. szept. 23. 22:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!