Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amway online üzletépítés?...

Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?

Figyelt kérdés

2020. máj. 6. 18:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/156 anonim ***** válasza:
0%
Nincs online rendezvény, ha erre gondolsz, mert semmi értelme. Online nem lehet helyettesíteni a személyes kontaktust, márpedig a hálózatépítés az érzelmekről szól. Jelenleg azért vannak online rendezvények, mert a vírushelyzet miatt az N21 is vigyáz az üzletépítők egészségére.
2020. máj. 6. 21:42
 52/156 anonim ***** válasza:
0%

A rendezvényeken szakmai képzés folyik.

Éppúgy, mint egy szamunkásképzőben, szakközépiskolában, OKJ-s tanfolyamon, autós tanfolyamon stb.

Ugyanabban a szakmában mindegyik ilyen tanfolyamon ugyanazt, ugyanúgy tanítják. Miért lenne ez másként egy network marketing szakmai képzésen?

2020. máj. 6. 21:49
 53/156 anonim ***** válasza:
88%
Az hogy a normális szakmáknak nem tananyaga az agymosás és a szektásító magatartás.
2020. máj. 6. 21:54
 54/156 anonim ***** válasza:
6%

Ti Istentelen buták vagytok kedves kommentelők, már bocsánat. Nem fogom ecsetelni, hogy az Amway miért a világ egyik legjobb cége, mert úgyis csak a hurrogást kapnám a sok hozzá nem értőtől. Igen, akármennyire is fáj az egótoknak, de nem tudjátok mit hurrogtok le, ez benne a legborzasztóbb. Kipróbáltad? Ó értem, arról nem a cég tehet, ha titeket átvert egy hozzá nem értő üzletépítő, vagy nem tanultátok meg ezt a szakmát és úgy kezdtetek bele. Ha nem tanulsz meg autót vezetni, akkor sem az autó hibája hogy nem indul el, hanem a tiéd.

Kérdező; ha bármi is érdekel a szakmával kapcsolatban, akkor könyörgöm neked, hogy ne interneten és pláne ne ezen az oldalon informálódj. Vannak csodálatos és nagyon okos (minimum platina szintű) vezetők, fordulj hozzájuk!

2020. máj. 6. 21:55
 55/156 anonim ***** válasza:
2020. máj. 6. 21:59
 56/156 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes hogy valahogy sosem a hegesztőket, bérszámfejtőket, klímaszerelőket, cipészeket vagy logisztikai ügyintézőket éri a sűrű köpetzápor, hanem mindig az MLM-eseket.

Nem kell mindenben kipróbáld magad ahhoz hogy tudd hogy miről szól igazából.

Szerintem az emberek nagy része telemarketinges sem volt soha, még is a lelkére kötik a nagymamának, hogy ne vegyen tőlük 300ezer Ft-os paplan készletet. :D

2020. máj. 6. 22:03
 57/156 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell ahhoz prostituáltnak lenni, hogy véleménye lehessen bárkinek a prostitúcióról...

:)))))

2020. máj. 6. 22:05
 58/156 anonim ***** válasza:
85%
Sőt, óva intem azzal kapcsolatban is az embereket, hogy ne hívjanak fel 800Ft + áfa percdíjas tv-s telejósdákat jövendőt mondatni. Pedig soha nem dolgoztam tv-be, és nem voltam jövendőmondó. De gondolom ezért is én vagyok hülye és tudatlan...
2020. máj. 6. 22:05
 59/156 anonim ***** válasza:
7%
Tiszta szívemból sajnálok minden olyan életfelfogással rendelkező konmentelőt, mint az előttem szóló 57-est
2020. máj. 6. 22:06
 60/156 anonim ***** válasza:
70%
# 56_ Ez a rövid videó MINDENT elmond az MLM-esekről! Esszencia! :-D
2020. máj. 6. 22:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!