Nu skin üzlet. Valakinek bejött már?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon nyomják facebook-on hogy az otthonodból meggazdagodhatsz ha posztolgatod, hirdeted ennek a cégnek a termékeit és új üzletépítőket felveszel. Tényleg ki lehet építeni egy fix mondjuk havi 50.000ft-os forgalmat ezzel?#pénzkeresés #MLM #Facebook #otthon #gazdagság #üzlet #online pénzkeresés #online marketing #NuSkin #üzletépítés
2017. máj. 30. 11:23
1/4 anonim válasza:
Amennyi energiát beleölnek ebbe (ráadásul úgy, hogy spammelnek, iszonyúan idegesítő amit csinálnak) abból már el lehet indítani egy rendes vállalkozást, és akkor azzal nem 50 ezret fogsz keresni.
2/4 anonim válasza:
Szia!Egy minőségi és kelendő termékeket forgalmazó MLM redszerrű céggel akár még jóval többet is.Ismerem a Nu skint is, de nekem egy másik, nekem jobban tetsző cég termékcsaládja, marketing rendszere jött be.Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
És van valakinek személyes tapasztalata ezzel?
2017. jún. 1. 14:24
4/4 anonim válasza:
Nehéz ügy! Próbálkoznak az emberek,az interneten üzletfeleket vadászni,de ez nem megy. Én Amwaynél voltam.Kb félévig pörögtem mint a búgócsiga. Az ismerettségi körből több embert meghívtam, elég sokan el is jöttek,a marketing tervvel és a termékbemutatóval el is varázsoltuk őket. Mindíg nagy álmokkal mentek el,de valahogy az utótalálkozón megváltoztak. Nem érdekelte őket a dolog. Jöttek a kifogások. Erre nekik nincs idejük,pénzük,energiájuk. Kicsit azt éreztették velem, mintha átvertem volna őket.Ez elkezdett bántani,és hagytam az egészet a fenébe. Leépült az a kis üzlet is,amit felépítettem, én meg átkértem magam törzsvásálónak. ía termékek tényleg szuperek,bár tény, van néhány termék,ami a boltival kiváltható olcsóbban,de sok olyan termék van, amit nem lehet kiváltani,mert nincs olyan minőségű a bolti termék. Nég a legnevesebb gyártók termékei sem. Aki nem érzelgősködik,annak érdemes kipróbálnia, mert szponzorom is platina lett,az ő szponzora meg alapítói smaragd,ők megcsinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!