Amway online üzletépítés? Létezik ilyen? Vagy még mindenki le van ragadva a házi termékbemutatóknál, házi marketingterveknél és tapsolós rendezvényeknél?
Szépen bemutatja az MLM-es kifogáskezelést.
Személyeskedés, támadás, agresszív harcmodor.
Eddig is tudtuk, hogy ilyenek az MLM-esek, most még megerősítést is kapunk hozzá. :-D
Rákerestem az "mlm" szóra. Az első kérdés, amit kidob, 05.01-i.
Ott is jelen van emberünk, és ezt írja:
"Az üzletépítő munkatárs egyetlen feladata: Elmondani másoknak, hogy létezik a cég, a termék és a lehetőség."
Szeretném jelezni, hogy emberünk megbukott!
Bár ha szigorúan vesszük ezt a leírást, akkor még az is lehet, hogy jól vizsgázott. Hiszen elmondta, hogy létezik! :D
Hogy mi a neve? Hát, azt nem kell megmondani! Csak azt, hogy létezik!
Na, gyerekek, hoztam nektek egy meglepit.
Beléptem a régi regisztrációmmal. Belépni be tudok, csak válaszolni nem tudok azzal. Megkerestem az ottani levelezések között a tavaly októbert, amikor is megírta nekem a nagy titkot.
Egyébként lehet, hogy ez volt a célja, annyira érdeklődjenek az emberek, aztán ha már ilyen parázs vita alakult ki, akkor csak rákeresnek, megnézik, mit árul ez a cég, milyen áron, mi mire jó... Elég, ha 10-ből 1 ember azt mondja, hogy "nahát, nekem pont ez a bajom, amin eddig semmi nem segített, teszek egy próbát!"
És tualjdonképpen ennyi az online marketing, így vagy úgy, de odacsalogatni a potenciális vásárlót a honlapra.
Biocom - Ökonet lenne ez a csoda. Tegye fel a kezét, aki hallott már róla!
Erről beszéltem neked. Az nem az én válaszom volt, hanem a kituggyáé :)
Említettem vala, hogy ha valakinek nincs esze, legalább legyen notesze :D :D :D Erre előkerested a noteszed.
Sosem szállnék be egy ilyen "futottak még" kategóriájú cégbe, amibe ő.
A hosszú szöveg a vágyakról, amit korábban másolt be valaki... na ott volt egy link is. Én kifejezetten az ott említett szné1234 hozzászólását akartam megkeresni, hogy hogyan és mibe kapaszkodik. De azt nem találtam, helyette viszont egy másik hozzászólást idemásolok. Elég régi, 2013-as. De szerintem érdekes.
"Törtető, nagyravágyó, pénz által megszédült, mindent a haszon alá soroló szánnivaló, okoskodó, kivagyi paprikajancsinak gondolom, akinek már csak az számít értéknek, hogy tudta-e a gyerekét háromszor vitorlás táborba küldeni a nyáron, meg kellett-e azt mondani a gyereknek és a feleségnek, mikor Bora Borát emlegették az aktuális nyaralás célpontjaként, hogy jajj, ez most nem fér bele, vagy azt tudta mondani hogy yes, of course! A mesterségesen gyártott végletek emberének gondolom őket. Aminek persze legtöbbször semmi realitás alapja nincs, álmaikat éneklik meg valóságként, vagy nagyon közeli jövőjükként a beszervezendő áldozatoknak.
Nálunk spec a gyerek pecatáborban volt a Körösök partján. Mikor 3 óra zötykölődés után odaértünk, olyan hely volt kb. mint a Tüskevár. :-) Egy katonai sátor felütve a vízparton. Az ember aki tanitotta őket és felügyelt rájuk, kb. mint Shrek teletetoválva. Először majdnem sarkon fordultam gyerekestől, de aztán láttam hogy "Chokito effektus van, ronda de finom!" :-))
A bő egy hét alatt az a gyerek annyit tanult, úgy élvezte az egészet 17 ezer forintért per hét áron és olyan anyaföld koszosan jött haza, mint még soha. :-)
Nekem ez a bajom főképp, hogy mikor egy általánosan jó életet élő embert próbálnak befűzni, akkor sorra állítanak neki olyan álmokat, hogy az már már kezdi rosszul érezni magát a bőrében, hogy jajjj, nincs Ferrarim meg nem ültem még repülőn, stb...
Mintha más alternatíva nem is lenne. Egyesekben ez olyan szintű frusztrációt válthat ki, hogy belevágnak és addigi normális életüknek hátat fordítva tátott szájjal nézi őket környezetük, hogy ezt me mi lelte az aktatáskájával, meg a flakonjaival és az eddig sosem látott öltönyével! :-)
"
És hiába telt el elég sok idő, ez még mindig így működik, és erre nem jöttek rá. Tényleg olyan óriási dolgokra akarnak ösztönözni. De minek? Mikor az ember nyugalomra, boldog családra vágyik. A legtöbben. Az átlagember. NYilván van, aki minden héten máshova akar utazni, de nem mindenki ilyen. És tényleg ezzel szerveznek be, vagy legalábbis ezzel próbálkoznak. Megmondják, hogy mik kellene, hogy legyenek a vágyaid, és minél nagyobb vágyakat adnak a szádba, mert ha csak 50 ezer ft-ra van szükséged, akkor nem tudják azt megetetni veled, hogy nélkülük nem fog menni.
Pedig ez az igazság, a legtöbb embernek csak kevés kell, hogy megvegye az új Xboxot, és máris boldog. Vagy egy fesztiválbérletet.
Írt a 29%-os korábban arról, hogy az átlagfember látástól vakulásig a gyártósor mellett dolgozik, és semmire nem telik neki.
Ez már rég nem igaz. Az átlagembernek lakása van, nyaralni jár, megtakarítása van. Egy gyártósori munkás lazán megkeres nettó 200-300 ezret, és nem kell kölcsönkérnie hó végén. Ez is csak propaganda, hogy úgy állítja be, mintha mindenki csóró lenne, de ez kamu.
És teljesen igaz az aktatáskás megállapítás is. Akiről én írtam korábban, hogy milyen közel állt hozzám, ő is egy sportos, átlagos srác volt, aztán hirtelen elkezdett zakóban járni, meg elegáns ingekben, cipőkben. Pedig ő is egy gyárban dolgozott, és nem ez volt a stílusa. De itt ugye bebeszélték neki, hogy ő már egy komoly üzletember, úgy is kell kinéznie, mert ha sikeres akar lenni, nem járhat kapucnis pulóverben, úgy nem fogják komolyan venni, stb. Annyira volt sikeres, hogy az ingeket meg a zakókat is turiban vette...
Azért érdekes, hogy aki "nem te vagy", pontosan ugyanezt a stílust képviseli, ugyanígy nem válaszol a kérdésekre, ugyanígy támad, ugyanígy személyeskedik, és pontosan ugyanezeket a szavakat használja. De biztosan csak a véletlen műve.
Pár komment erejéig eltűntél, de látom, azért még itt vagy. Ennek örülök. Akkor megpróbálsz végre válaszolni a kérdésekre?
Nem másról beszélni, hanem a feltett konkrét kérdésekre válaszolni?
Elhozni a beígért tényeket, nem csak mondani, hogy te tényekről beszélsz?
@21:32
Ebben semmi meglepő nincs. Az összes mlm cégnél a "szemináriumokon" ugyan az a szektás agymosás megy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!